DA JE SRBIJA ISPALA TO BI BILA SPORTSKA TRAGEDIJA: Hrvati već čekaju Orlove u grupi na EP i hvale ih na sva usta!
Foto: EPA/Fredrik Varfjell

igramo jedni protiv drugih

DA JE SRBIJA ISPALA TO BI BILA SPORTSKA TRAGEDIJA: Hrvati već čekaju Orlove u grupi na EP i hvale ih na sva usta!

Silne pohvale stižu od komšija u vezi sa igrom "Orlova" u Oslu

Objavljeno:

Sa velikom pažnjom je u Hrvatskoj ispraćen polufinalni meč baraža između Norveške i Srbije, što i ne čudi s obzirom da ekipa koja iz ovog dela baraža se bude plasirala na EURO 2021. godine ići će u grupu D kod njih.

Već je poznato da su Engleska, Hrvatska i Češka u istoj grupi D, a ukoliko bude eliminisala Škotsku u finalu baraža na Marakani, njima će se pridružiti i Srbija.

Zbog toga su svi mediji u Hrvatskoj izveštavali o utakmici "Orlova" i "Vikinga" u Oslu i možemo reći da su svi izuzetno pohvalno govorili o igri srpske reprezentacije.

Kolege iz komšiluka nisu štedele pohvale na račun izabranika Ljubiše Tumbakovića, ali nisu ni verovale koliko je šansi Srbija propustila.

foto: Printskrin/Index.hr

- Srbija je bila puno bolja od domaćina. Neverovatno je šta su igrači Srbije sve promašili u ovom susretu i bila bi prava sportska nepravda da su ispali. Aleksandar Mitrović je promašio prazan gol s pet metara, Filip Đuričić je s tri metra pogodio golmana Jarsteina, a u produžecima je Darko Lazović zatresao stativu - piše "Indeks", uz posebnu pohvalu na račun selektora Ljubiše Tumbakovića.

- Potez utakmice napravio je selektor Ljubiša Tumbaković, kada je umesto Đuričića uveo Milinković-Savića, čoveka koji je sa dva gola odveo Srbiju u finale baraža.

O fenomenalnom i majstorskom golu Milinkovića Savića pisale su i "Sportske novosti".

foto: Printscreen/sportske.jutarnji.hr

- Srbija slavila nakon drame i stigla na korak do sudara sa Hrvatskom, presudio genijalan potez SMS-a.

Portal "24sata.hr" hvali sjajnu igru u odbrani Srbije koja je potpuno neutralisala čudo od deteta i najtraženijeg napadača na svetu, gol-mašinu Halanda.

- Erling Braut Haland na današnjoj je utakmici protiv Srbije bio u potpunosti nevidljiv, dok je Sergej Milinković Savić s klupe odveo 'orlove' u poslednje kolo kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Prvo je zabio u 82. minutu, ali samo šest minuta kasnije izjednačio je Norman i utakmica je otišla u produžetke. A tamo je u 102. minuti SMS 'panenkom' s ruba peterca srušio Norvešku (1-2)! Sad ih čeka meč sa Škotskom koja je na penale prošla Izrael (5-3) - piše "24sata".

foto: Printscreen/24sata.hr

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.