OZBILJAN POMAK: Tumbaković sijao od sreće posle pobede nad Norveškom!
Foto: EPA/Vidar Ruud

čestitke

OZBILJAN POMAK: Tumbaković sijao od sreće posle pobede nad Norveškom!

- Bilo nam je bitno da prođemo ovaj prvi baraž i ostvarimo rezultat, utiske ćemo sabrati kada se sve slegne. Sedam meseci smo se spremali za ovu utakmicu

Objavljeno:

Srbija je slavila nad Norveškom sa 2:1 i došla na korak od plasmana na Eropsko prvenstvo.

Bila je to najbolja partija naše reprezentacije u prethodnih nekoliko godina, a Ljubiša Tumbaković je bio veoma zadovoljan.

- Bilo nam je bitno da prođemo ovaj prvi baraž i ostvarimo rezultat, utiske ćemo sabrati kada se sve slegne. Sedam meseci smo se spremali za ovu utakmicu.Sve je delovalo da će biti malo lakše. Možda bi bilo interesantnije da se završilo u regularnom toku, međutim, i ovako je slatko. Idemo dalje i čekamo taj novembar - rekao je on i nastavio:

- Kad je u pitanju skautiranje, sama priprema i opredeljenje za način igre, sve se dešavalo u kratkom periodu, prirodan proces je da budemo što duže zajedno, da napravimo ambijent i atmosferu, prepoznatljivost. Borim se da budemo disciplinovani, imamo borbenost, želju i htenje, ali ako ste to prepoznali, svaka čast i za nas i za vas, navijače, i vas koji se bavite nama. Na miru ću pogledati meč večeras. Sutra je novi dan, u terminu oktobarskom imamo Mađare i Tursku, onda ćemo ući u mirnu fazu da dobijemo finale i odemo na EP.

Haland je imao samo jedan udarac...

- Hoću da vam verujem da smo dobro igrali, pogledaću utakmicu, ali dobro je da se pokazuje kompaktnost, da reprezentacija može protiv najkvalitetnijih igrača Evrope da igra, da najbolji ne uđe u šansu. To je jedan ozbiljan pomak - rekao je Tumbaković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.