SERGEJ NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Ne znam šta mi je! Ma, normalno da sam hteo da šutiram!
Foto: EPA/Fredrik Varfjell

junak

SERGEJ NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Ne znam šta mi je! Ma, normalno da sam hteo da šutiram!

Prvi pogodak postigao je u 82. minutu, drugi u 103

Objavljeno:

Izabranici Ljubiše Tumbakovića savladali su Norvešku rezultatom 2:1 - (1:1, 0:0) i obezbedili meč finalni protiv u Beogradu.

Junak meča bio je Sergej Milinković Savić koji je odmah po ulasku u igru, postigao prvi, a u drugom produžetku je novim pogotkom doneo pobedu našoj reprezentaciji.

- Ja iskreno ne mogu da dođem sebi, što sam dao dva gola u teškoj utakmici, posebno drugi. Srećni smo svi, ali nas čeka još jedna utakmica sledećeg meseca - rekao je Milinković-Savić za Sport klub.

Prvi pogodak postigao je u 82. minutu, drugi u 103. Zbog toga je Sergej upitan da li mu je bila namera da šutira, ili da vrati loptu nekom na drugoj stativi.

foto: EPA/Fredrik Varfjell

- Normalno da sam želeo da šutiram jer sam bio u dobroj prilici, mislim da bi svaki igrač želeo isto, hteo sam da dam gol - kategorično tvrdi srpski vezista.

On je ušao kao izmena u 80. minutu, u trenutku kada su Norvežani već počeli da gube dah u odbrani i to se ispostavilo kao odličan potez Ljubiše Tumbakovića.

- Dobro, to je bila selektorova taktika da krenem s klupe i posle uđem, ispostavilo se da je sve kako treba i vraćamo se za Srbiju srećni i zadovoljni - zaključio je Sergej.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.