KRAMARIĆ ĆE KONAČNO ZAIGRATI NA MARAKANI: Prosinečki ga hteo u Zvezdi, Delije stopirale, a ovo je on rekao o tome!
Foto: EPA/Martin Rose

tada je bio još tinejdžer

KRAMARIĆ ĆE KONAČNO ZAIGRATI NA MARAKANI: Prosinečki ga hteo u Zvezdi, Delije stopirale, a ovo je on rekao o tome!

Svojevremeno se mnogo pričalo i pisalo o njemu, pre skoro 10 godina

Objavljeno: 15:36h

Andrej Kramarić će konačno zaigrati na Marakani, ali ne u dresu Crvene zvezde!

Mnogi se sigurno sećaju priče o ubojitom hrvatskom napadaču, koji je minulog vikenda postigao dva gola protiv Bajerna i učestvovao u deklasiranju prvaka Evrope, iz 2011. godine kada je navodno bio na listi želja Crvene zvezde u vreme kada je njen trener bio Robert Prosinečki.

Mnogo se pisalo i pričalo o tome, ali i kasnije kada je hrvatski reprezentativac postao jedan od najboljih golgetera Bundeslige, posebno zbog toga što bi bio prvi Hrvat u crveno-belom dresu još od upravo Prosinečkog.

foto: EPA/Ronald Wittek

Ali eto, sudbina je rekla svoje, pa će tako Kramarić zaigrati na travnjaku stadiona "Rajko Mitić" i to voljom kuglica na žrebu za grupnu fazu Lige Evrope.

Žreb u Nionu je ovog petka spojio u istu grupu Zvezdu i njegov Hofenhajm, čiji je on glavni igrač, pa će tako odigrati dve utakmice protiv šampiona Srbije, ukoliko u narednih 48 sati ne dođe do nekog njegovog bombastičnog transfera, pošto se za njega interesuje upravo Bajern.

foto: EPA/Ronald Wittek

Elem, bilo kako bilo podsećamo na tu priču da je navodno još te 2011. godine godine Prosinečki želeo makar na pozajmicu iz Dinama Zagreba da dovede Kramarića, koji je tada bio talentovani tinejdžer. U tom trenutku je igrao na pozajmici u Rijeci, koja ga je kasnije i otkupila i već tada je rešetao mreže po HNL-u.

Ipak, do transfera nije došlo iz brojnih razloga, među kojima je uostalom i taj da su Delije stopirale sve, jasno poručivši upravi da Hrvat ne može da igra za Zvezdu, a igraču da je nepoželjan.

foto: EPA/Ronald Wittek

Nekih tri godine, kasnije u novembru 2014. godine, Kramarić je potvrdio da ga je tri godine ranije zvao Prosinečki da dođe u Zvezdu, ali da se to nije ostvarilo.

- Postojala je opcija da pređem u Crvenu zvezdu u zimskom prelaznom roku. Pričalo se o tome, ali na kraju posao nije priveden kraju. Bilo, pa prošlo, ne mogu sad da razmišljam o tome - rekao je Kramarić tada i dodao da je bio u kontaktu sa Prosinečkim:

- Da, bili smo često u kontaktu. Zvao me je... Toliko mogu da vam kažem. Ne bih širio tu temu, postoje i razlozi. Sada sam fokusiran na Rijeku. Odlično ide i meni i klubu, kao što znate dao sam pet golova na poslednjoj utakmici. Odlično se osećam zbog toga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.