STRATEG TSC POSLE JUNAČKE TRAGEDIJE U SENTI: Ovakvu utakmicu nisam doživeo ni kao trener, ni kao igrač!
Foto: Starsport©

ostaje žal

STRATEG TSC POSLE JUNAČKE TRAGEDIJE U SENTI: Ovakvu utakmicu nisam doživeo ni kao trener, ni kao igrač!

Bačkotopolčani imaju za čime da žale

Objavljeno:

Trener fudbalera TSC-a Zoltan Sabo rekao je da je njegova ekipa dala sve od sebe protiv FCSB-a, pokazala hrabrost i snagu, ali da u penal lutriji jednostavno nije imala sreće.

- Ovo je bila neverovatna utakmica koju smo odlično počeli sa 2:0. Posle smo iz jedne neshvatljive greške primili prvi gol, nakon čega je izgledalo da se u ekipu uvukao strah i nismo igrali kako treba. Nažalost, posle isključenja Dejana Ponjevića smo bili prinuđeni da se branimo, ali je dobro bilo što smo posle svakog njihovog gola mi odgovorili našim golom i momcima svaka čast na tome - rekao je Sabo.

foto: Starsport©

Fudbaleri TSC-a eliminisani su u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, nakon što su u Senti poraženi od rumunskog FCSB-a posle penala (5:4), dok je rezultat posle produžetaka bio 6:6. Trener TSC-a je pohvalio svoje igrače jer su dali sve od sebe tokom meča, čak i kada su ostali sa dva igrača manje, kada je iz igre isključen i Vladimir Silađi.

- Nismo odustajali i uspeli smo da rezultatski stižemo FCSB. Posle produžetaka, kada su na red došli penali, koji su nažalost lutrija, rumunska ekipa je imala više sreće - rekao je Sabo i dodao da veoma žali zbog toga.

foto: Starsport©

- Ovakvu utakmicu nisam doživeo ni kao igrač, ni kao trener, da sa dva igraća manje uspemo da stižemo protivnika - kazao je Sabo.

Istorijski meč, prvo domaćinstvo TSC u evropskom takmičenju dugo će se pamtiti, opšta je ocena svih u klubu, uz uverenje da će narednu priliku za bolji plasman u Evropi, uz malo više sreće, iskoristiti, navodi se u saopštenju kluba.

TSC je ove sezone debitovao u evropskom takmičenju, pošto je prethodnu, svoju prvu sezonu u Super ligi Srbije završio na četvrtoj poziciji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.