SKANDAL ZBOG MEČA TSC - FCSB: Komentator izvređao golmana u prenosu! Nije naša greška što je on postao fudbaler!
Foto: Printscreen/Twitter/@Emishor

teške uvrede

SKANDAL ZBOG MEČA TSC - FCSB: Komentator izvređao golmana u prenosu! Nije naša greška što je on postao fudbaler!

Iako je reč o klincu koji je iznenada dobio šansu da debituje na evropskoj sceni, komentator nije imao milosti prema njemu

Objavljeno: 10:00h

Evropa bruji o spektakularnom meču u Senti između TSC-a i FCSB-a koji je završen pobedom rumunskog kluba na penale, nakon što je posle 120 minuta igre bilo 6:6.

Bila je to utakmica kakva se ne pamti u evropskim takmičenjima, sa nekoliko preokreta rezultata, a srpski klub je uspeo i da as 2 igrača manje izbori makar penale, dok su Rumuni na mišiće i uprkos tome što su imali samo 14 igrača u protokolu prošli u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

U Rumuniji osim o podvigu koji je napravio njihov klub, ophrvan problemima sa koronavirusom, najviše se priča o mladom golmanu Razvanu Dukanu i to zato što ga je u televizijskom prenosu izvređao tamošnji komentator.

Naime, 19-godišnji Dukan je tek četvrti golman ovog tima, tačnije brani u omladinskoj ekipi, ali je silom prilika pošto je 2 trećine ekipe FCSB-a zaraženo koronavirusom dobio iznenada priliku da debituje na evropskoj sceni.

I očekivano, trema je učinila svoje, pa je tako na njegovu žalost bio krivac za tri gola koja je njegov tim primio od TSC-a, a to se očigledno nije svidelo komentatoru u Rumuniji koji je u prenosu izvređao mladića i loše se izrazio o njegovim fudbalskim kvalitetima.

- Veoma gadne opaske rumunskog komentatora o Dukanu, četvrtom golmanu FCSB-a koji ima 19 godina i koji je protiv TSC-a napravio tri ključne greške za golove. Između ostalog, u prenosu je rekao: "Pitam se da, da li bi bilo bolje da smo počeli bez golmana. Nije naša greška što je on želeo da postane golman" - napisao je poznati rumunski novinar Emanuel Rosu.

Kreće Bundesliga - večeras (20.30) šampion Nemačke i Evrope Bajern čeka Šalke na Alijanc Areni, a imajući u vidu kako su Bavarci završili prethodnu sezonu, gostima se loše piše. To kažu i kvote: kec je 1,15, a kombinazzija 1&4+ 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Šalke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.