LAZOVIĆ POSLE RUSIJE, A PRED TURSKU: Igrali smo kao kod Muslina!
Darko Lazović, Foto: Printscreen/Youtube/Zvezda Tv

REPREZENTATIVAC ZNA ŠTA HOĆE

LAZOVIĆ POSLE RUSIJE, A PRED TURSKU: Igrali smo kao kod Muslina!

Srbija se u nedelju uveče sastaje sa Turskom na Marakani u okviru 2. kola Lige nacija

Objavljeno:

Desni krilni bek Srbije Darko Lazović, koji je kod Ljubiše Tumbakovića skoro pa standardan uz aut liniju u formaciji 3-6-1, imao je šta da poruči javnosti posle debakla od Rusije, ali i pred utakmicu sa Turcima u nedelju uveče, koja se igra na Marakani.

Pred Srbijom je zahtevna utakmica sa Turskom:

- Sigurno da će ambijent biti neobičan, ali smo se nažalost, navikli. U prvenstvu smo igrali sve bez publike, a tako će biti i u budućnosti. Ne znamo do kada, a sigurn da nije lepo, jer se fudbal igra zbog navijača. No, zdravlje je na prvom mestu - kaže Lazović.

Fudbaleri Srbije
Fudbaleri Srbije foto: FSS

Prokomentarisao je i utakmicu sa Rusijom:

- Prvo poluvreme smo dobro odigrali, promenili formaciju, igrali kao kod Muslina. Dosta smo dobro izgledali, mogli smo da damo gol u prvom poluvremenu. U drugom smo nesrećno primili golove na naše individualne greške. Ali, opet, dosta je čudna situacija, dosta igrača je počelo pripreme 2, 3 dana pred ovo okupljanje, neko nije igrao po 4-5 meseci. Nema opravdanja, ali sigurno da nismo zadovoljni rezultatom - istakao je Lazović.

Kako si se snašao na poziciji krilnog beka, koju igraš u svom klubu?

- To igram već godinama u dva prethodna kluba. Selektor odlučuje o formaciji, a mi smo tu da ispunimo njegove zadatke. Što se tiče utakmice sa Norveškom, treba da se razmišlja o njoj, ali sada je bitno da ispravimo protiv Turske sve loše sa meča sa Rusijom.

Još malo o Turcima, koji su kiksnuli protiv Mađara.

- Tek su i oni počeli sa pripremama. Ne može da se da potpuna slika, ali svi smo profesionalci, moramo da damo maksimum, jer je Turske dobra reprezentacija, završila je u kvalifikacijama ispred Francuske.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.