KORONAVIRUS I U LIGI NACIJA: Reprezentacija ne ide na Ostrvo, može da se desi da pobednika odluči žreb!
Fudbalska reprezentacija Češke, Foto: EPA/Martin Divisek

NE BAŠ DOBRE VESTI

KORONAVIRUS I U LIGI NACIJA: Reprezentacija ne ide na Ostrvo, može da se desi da pobednika odluči žreb!

Iz FS Češke odbacili su sumnje da su omanuli u sprovođenju protokola, a sve zanima da li će meč na kraju biti odigran, ili ćemo videti presedan

Objavljeno:

Češka i Škotska trebalo je da u ponedeljak odigraju meč drugog kola Lige nacija, ali je taj susret odložen zbog korona virusa u redovima domaćina, potvrdio je FS Češke.

Tomaš Souček i Patrik Šik su u izolaciji jer su bili u kontaktu sa jednim od članova osoblja koji je testiran pozitivno. Oni su napustili ekipu pre početka meča u kojem je Češka pobedila Slovačku 3:1, ali bez obzira na to odlučeno je da meč sa Škotskom bude odložen.

Prvo su Česi pomerili putovanje za Slovačku jer je jedan član stručnog štaba bio pozitivan na COVID-19, a ceo tim je testiran, pa je u Slovačku otputovao u manjim grupama, u automobilima.

Iz FS Češke odbacili su sumnje da su omanuli u sprovođenju protokola, a sve zanima da li će meč na kraju biti odigran, ili ćemo videti presedan, odnosno primenu pravila kojim je UEFA pre nekoliko dana šokirala navijače.

Naime, pobednik bi bio odlučen žrebom, ali to se odnosi na mečeve koji ne mogu da se odigraju, a nijedna od reprezentacija nije odgovorna.

Za ovakvu situaciju kada jedan tim samoinicijativno odloži meč ništa nije rečeno...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.