ZVEZDA IMALA POBEDU U NOGAMA, PA JE PROSULA: Partizan srećniji posle Večitog derbija!
Kadetski Večiti derbi, Foto: FK Crvena zvezda

KADETSKA LIGA

ZVEZDA IMALA POBEDU U NOGAMA, PA JE PROSULA: Partizan srećniji posle Večitog derbija!

Crno-beli sa penala smanjili, a onda posle još jednog prekida i poravnali

Objavljeno:

Uprkos tome što su kadeti Crvene zvezde imali veliki broj prilika, kao i inicijativu i dva gola prednosti, Večiti derbi sa Partizanom je završen rezultatom 2:2. Bilo je to osmo kolo prvenstva.

Precizni za Crvenu zvezdu su bili Davor Rakić i Nemanja Vidojević koji je postigao evrogol.

Šanse Mijatovića i Rakića iz uvodnih minuta meča su samo najavile sve ono što su izabranici Srđana Stojčevskog imali u repertoaru za prvi deo igre koji je u potpunosti pripao crveno-belima. Mrežu večitog rivala načeo je Davor Rakić u sedmom minutu kada je primio loptu grudima posle dodavanja Šljivića i rutinski sa desetak metara pogodio mrežu rivala.

S druge strane, istakao se i Marinković kada je Baždar izašao pred njega i pokušao da ga predribla, ali je naš čuvar mreže predvideo tu nameru i pokupio loptu. Prednost je udvostručio Nemanja Vidojević u 21. minutu kada je sa ivice kaznenog prostora sjajno pogodio rašlje gola koji čuva Mihajlović i demonstrirao razoran udarac koji poseduje.

U dva navrata je pokušao i Nikolašević, a sudija Trifković je u 41. minutu pokazao na belu tačku posle nesmotrenog starta Lekovića u kaznenom prostoru. Jevremović je bio siguran izvođač i smanjio zaostatak crno-belih.

Rakić je i u nastavku igre pravio velike probleme defanzivcima Partizana. Prvo je u 57. minutu posle nekoliko driblinga snažno šutirao pored stative, a onda je i osam minuta kasnije fenomenalno nadmudrio Nikolića, ali se paradom istakao Mihajlović. Pretio je i Mijatović u 76. minutu, ali je njegov udarac posle lucidnog pasa u prostor od strane Rakića bio izblokiran.

Mogao je Bubanj samo nekoliko minuta po ulasku sa klupe da reši pitanje pobednika, ali je ponovo Mihajlović bio na visini zadatka i uspeo da odbrani pokušaj napadača iz Niša koji je kombinovao sa Mijatovićem. Gosti su naplatili promašaje našeg tima u 87. minutu kada je Nikolić bio najspertniji posle kornera i gužve, te glavom poslao loptu u mrežu i postavio konačan rezultat na današnjem susretu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.