STANOJEVIĆ OZBILJNO ZAGRIZAO: Još jedan povratnik u Humsku, čeka se samo odgovor njegovog kluba!
Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

BIO BI TO VELIKI POSAO

STANOJEVIĆ OZBILJNO ZAGRIZAO: Još jedan povratnik u Humsku, čeka se samo odgovor njegovog kluba!

Svetozar Marković je dete Partizana, ponikao u omladinskoj školi, a prošlog leta je u nedostatku novca na brzinu prodat u Atinu

Objavljeno:

Već smo vam pisali o tome da je Partizan spreman da vrati svog bivšeg fudbalera Svetozara Markovića, koji je prethodnih godinu dana proveo u Olimpijakosu.

Nije u pitanju transfer, već pozajmica, a sada se i sam igrač oglasio o tome, sa veoma pozitivnim vestima za crno-bele.

- Ne bih previše da pričam o povratku u Partizan. Istina je da kontakt postoji. Prošlu polusezonu sam nastupao za AEL iz Larise na pozajmici iz Olimpijakosa. Vratio sam se u Atinu i rečeno mi je da niko od štopera nije prodat i da sledi nova pozajmica. Čekam da Olimpijakos sada zvanično kaže “da” povratku u Partizan - rekao je Marković za ,,Maxbet sport“ i nastavio:

- U Olimpijakosu je oštra konkurencija. U januaru sam odigrao dva meča za Atinjane, ali su oni odlučili da me pošalju u Lairus na pozajmicu. Tamo sam odigrao nastavak prvenstva. Sada sledi nova pozajmica, za mene je najvažnije da igram.

Engleska je na poslednja tri meča dala 17 golova, pa je i sad izraziti favorit sa kvotm 1,35 na dvojku. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Island – Engleska.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.