LALATOVIĆ PRED NAPREDAK O PARTIZANU: Podsetio Grobare na finale Kupa - pa ih pecnuo za rezervaciju u restoranu!
Nenad Lalatović u klinču sa igračima Partizana (Lolom Smiljanićem), Foto: Starsport©

CAR

LALATOVIĆ PRED NAPREDAK O PARTIZANU: Podsetio Grobare na finale Kupa - pa ih pecnuo za rezervaciju u restoranu!

Uvek u centru pažnje - trener Vojvodine Nenad Lalatović

Objavljeno:

Nenad Lalatović se javio pred utakmicu njegove Vojvodine sa kruševačkim Napretkom, a više je pričao o Partizanu, nego o ekipi iz grada Čarapana.

Sve to jer posle tog duela, Vošu očekuje upravo derbi sa crno-belima, i to u Novom Sadu narednog vikenda.

- Nijedan tim u Srbiji nije uspeo da za pet dana dvaput pobedi Partizan i to u dve vrlo bitne utakmice. Prvenstvena je bila važna da se vratimo na treću poziciju. Da nismo, sezonu bismo završili na četvrtom mestu. Slavili smo 1:0. A pobedili smo i u najvažnijoj utakmici za Vojvodinu, u finalu kupa, doneli trofej u Novi Sad i obradovali navijače, koji su utakmicu gledali preko video-bima na rcatoj zapadnoj tribini „Karađorđa“ i želeli pobedu. Pred taj meč, crno-beli su bili ubeđeni da će nas pobediti, već su isplanirali slavlje u Beogradu, rezervisali restoran da ih čeka, međutim, trofej ne osvaja onaj kome je namenjen, već kome je suđen. Obe utakmice su bile teške, a Partizan je sjajan tim, sa sjajnim pojedincima - istakao je Lalatović, a prenosi zvaničan sajt kluba.

Istorija sukoba crno-belih i Nenada Lalatovića je dugačka i traje još iz vremena kad je vodio Čukarički, eskalirala je tokom mandata na klupi niškog Radničkog, nastavila se minule sezone po povratku u Vošu. Izvesno, biće vatre i u meču šestog superligaškog kola.

- Volim malo da se našalim i prepucavam sa njima. I oni mene diraju, moram da im vraćam. Moram, ipak, da kažem da stvarno poštujem Partizan. Da budem iskren, imam mnogo prijatelja koji su igrali tamo, čak dosta onih sa kojima se privatno družim, velikih navijača Partizana. Prepucavanje postoji samo tokom utakmice, ne i posle, život ide dalje. Slobodno mogu da kažem da Partizanu iz sveg srca želim da uđe u grupnu fazu Lige Evrope. Klub, igrači, stručni štab i uprava to apsolutno zaslužuju. Zaista tako mislim i svakom srpskom klubu želim sve najbolje u Evropi. Kako Crvenoj zvezdi iz sveg srca želim da uđe u Ligu šampiona, tako i Partizanu i TSC-u želim da se plasiraju u Ligu Evrope, a isto to iz srca, duše, iz svega, želim i mojoj Vojvodini.

Nenad Lalatović
Nenad Lalatović foto: Starsport©

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde ne može da obeća slavlje nad vicešampionom.

- Tešku utakmicu ćemo imati protiv Partizana, ona je daleko i, u ovom trenutku fokusiran sam samo na Napredak. To nam je bitan meč, kako bismo u miru mogli da dočekamo Partizan.

Mada se pojavila inicijativa da se meč Vojvodina – Partizan igra uz prisustvo navijača, sva je prilika da epidemiološka situacija neće dozvoliti okupljanje publike.

- Neće nam to biti ni prednost, ni nedostatak, svejedno da li se igra sa publikom ili bez. Kad ste fokusirani na utakmicu, publiku ni ne čujete. Naravno, svaki derbi bi trebalo da se igra sa publikom, žao mi je ove situacije sa koronom, međutim, razumem da je najbitnije zdravlje. Kad Krizni štab bude rekao da publika može da se vrati na stadion, vratiće se. Dotad ćemo igrati bez gledalaca, na šta smo se već navikli. Uzimajući u obzir kako je Vojvodina odigrala četiri utakmice, da je bio krcat stadion, apsolutno ne bismo zaostajali za nemačkom, španskom ili italijanskom ligom. To su bili sjajni mečevi, u visokom ritmu, sa mnogo golova i šansi. Za srpski fudbal je dobro da se igraju takve utakmice - dopunio je Nenad Lalatović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.