Neprijatno iznenađenje za Joveljića: Ovome se Zvezdino dete sigurno nije nadalo!
Dejan Joveljić, Foto: Starsport©

LOŠE VESTI

Neprijatno iznenađenje za Joveljića: Ovome se Zvezdino dete sigurno nije nadalo!

Pored Joveljića u toj grupi su Marijan Ćavar, Nils Štendera, Lukas Farberger, Jabez Makanda Maleko i Janik Bruger, a na treninzima je i treći golman Feliks Vidvald

Objavljeno:

Trener Ajntrahta Adi Hiter neprijatno je iznenadio bivšeg napadača Crvene zvezde Dejana Joveljića.

Iskusni švajcarski stručnjak je za nemačke medije rekao da ne može da radi koncentrisano i maksimalno posvećeno ukoliko na treninzima ima 30 igrača i doneo odluku po kojoj će pojedini igrači trenirati odvojeno od ekipe.

Kako navodi Bild među njima je i Dejan Joveljić, koji je prošlu polusezonu proveo na pozajmici u Anderlehtu, gde je na pet mečeva postigao jedan gol, a kako je zvanično pojašnjeno u pitanju su igrači koji dugo nisu igrali.

Pored Joveljića u toj grupi su Marijan Ćavar, Nils Štendera, Lukas Farberger, Jabez Makanda Maleko i Janik Bruger, a na treninzima je i treći golman Feliks Vidvald.

Problem za Joveljića predstavlja činjenica da je u napadu Ajntrahta konkurencija jaka i da bi pored Andrea Silve, Basa Dosta i Goncala Pasijensije mladi srpski napadač teško dobio priliku da igra i zbog toga mu je rečeno da je najbolje da opet ode na jednogodišnju pozajmicu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.