MILOŠEVIĆ SPREMIO PAR IZNENAĐENJA ZA INĐIJU: Ovaj sastav Partizana još nije igrao na zvaničnoj utakmici!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

PAŽNJA, PAŽNJA...

MILOŠEVIĆ SPREMIO PAR IZNENAĐENJA ZA INĐIJU: Ovaj sastav Partizana još nije igrao na zvaničnoj utakmici!

Izraelac nije igrao posle Novog Pazara, što je iz kluba objašnjeno zbog taktike

Objavljeno: 11:56h

Тrener Partizana Savo Milošević napravio je rez u ekipi i prethodna dva meča su završena pobedama bez primljenog pogotka, za razliku od katastrofe u Novom Pazaru, tako da ove večeri od 19.30 protiv Inđije u Humskoj neće mnogo da menja sastav.

Jedna prinudna promena je da će se umesto povređenog, tačnije rovitog, Sejdube Sume u startnoj postavi da se nađe Bibars Natho.

Izraelac nije igrao posle Novog Pazara, što je iz kluba objašnjeno zbog taktike, ali imaće sjajni vezista test pred evropski ispit protiv letonskog tima RFS. Postoje sanse da se do četvrtka oporavi Sejduba Suma i da svi aduti mogu na teren.

foto: Starsport©

Spominjala se opcija da će prvi meč u novoj sezoni između stativa da zabeleži kapiten Vladimir Stojković, ali još nije “presečeno” i ne bi trebalo da bude iznenađenje ukoliko ponovo bude branio mladi Aleksandar Popović. Talentovani Denis Stojković se nameće kao rešenje za bonus igrača i imao je asistenciju protiv Radnika u Surdulici, a ostale uloge ostaju uglavnom standardne sa ciljem da se upiše treća uzastopna pobeda.

Mogući sastav biće: V. Stojković (Popović) – Lutovac, Vitas, Banjak, Brežančić – Zdjelar, Natho, Asano, Stevanović, D. Stojković (Šćekić) – Sadik.

Partizan večeras (19.30) čeka Inđiju u meču u kojem, s obzirom na kvalitet rivala, ne bi smeo da ima problema. Kvota na keca je 1,15, a na pobedu Partizana sa minimum dva gola razlike (Hendikep pobeda) 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Inđija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Maxbetsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.