TRENERSKI POČETAK IZ SNOVA: Bivši igrač Zvezde pred velikim izazovom!
Foto: Saša Pavlić Koky

krenuo je dobro

TRENERSKI POČETAK IZ SNOVA: Bivši igrač Zvezde pred velikim izazovom!

- Nadam se da je to samo dobar početak - rekao je Rendulić u opširnom intervjuu za "Mondo".

Objavljeno:

Zoran Rendulić je započeo samostalnu trenersku karijeru na klupi novobeogradskog IMT-a sa velikim uspehom - osvojio je Kup Beograda.

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde je prethodne sezone bio član stručnog štaba Aleksandra Veselinovića, trenera Čukaričkog. Naučio je mnogo od starijeg kolege, a sada je odlučio da počne da se bavi samostalnim radom. Fudbalski klub IMT je prošle sezone izborio istorisjki plasman u Prvu ligu Srbije, pa će pred Rendulićem biti veliki izazov - opstati u ligi.

Traktoristi su, u sredu, pobedili Radnički Novi Beograd i osvojili pehar Kupa Beograda.

- U igračkoj karijeri sam igrao u dva finala kupa i u oba sam pobedio, tako da je meni samo bitno da dođem do finala. Šalu na stranu, malo sam pokušavao da budem miran na klupi i sačuvam emocije. Veliki podstrek je bila ta utakmica na psihološkom nivou, i za stručni štab i za ekipu naročito. Nadam se da je to samo dobar početak - rekao je Rendulić u opširnom intervjuu za "Mondo".

foto: Saša Pavlić Koky

Prioritet Rendulića u prvoj sezoni na klupi IMT-a je opstanak u ligi.

- Da budem iskren, do juče sam mislio da iz Prve lige ispada šest ekipa, danas sam saznao da ispada osam. Za prvi trenerski posao je ovo sigurno preveliki izazov, ali ako ne rizikuješ, nikad nećeš stići tamo gde si zamislio i gde želiš da budeš. Rešio sam da odmah rizikujem, kad mi se ukazala šansa. Biće zanimljivo i veliko iskustvo, sigurno ću i ja grešiti, što je normalno, ali verujem da će toga biti sve manje kako vreme bude prolazilo - ističe Rendulić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.