STANKOVIĆ PRESEKAO! Crvena zvezda registrovala igrače za Ligu šampiona!
Foto: Starsport©

očekivano

STANKOVIĆ PRESEKAO! Crvena zvezda registrovala igrače za Ligu šampiona!

Nije bilo mesta za povratika u redove kluba sa Marakane

Objavljeno:

Crvena zvezda ispred sebe ima prvo kolo kvalifkacija za Ligu šampiona i duel sa šampionom Gibraltara, ekipom Evrope.

Strateg crveno-belih Dejan Stanković je izabrao spisak sa očekivanim adutima, na kojima su igrači koji su bili u rosteru prethodna četiri kola domaćeg prvenstva, a zbog odlaska u Ural izostavljen je Branko Jovičić. Naravno, mesta “nema” za Hozea Antonija Kanjasa, koji je na izlaznim vratima, kao ni Stefana Hajdina iz istog razloga.

Jovičić napustio Marakanu
Jovičić napustio Marakanu foto: Starsport©

Registrovano je 25 fudbalera, a pored A liste, na kojoj su, između ostalih, Milan Borjan, Marko Gobeljic, Milan Rodic i Aleksandar Katai tu je i B lista, gde se nalaze igrači iz podmlatka koji su najmanje tri godine članovi Zvezde – Željko Gavrić, Veljko Nikolić, Strahinja Erakovic… Prema pravilima UEFA, najmanje četiri mlada igrača moraju da budu registrovana.

Postoji i mesto “dzokera” i klubovi imaju pravo da 24 časa pre meča registruju eventualno pojacanje, ali Crvena zvezda ovo nece iskoristiti. Ako prođu u naredno kolo, što se očekuje, promene su moguće na listi. U drugom kolu Beograđani bi trebalo da gostuju boljem iz duela gruzijskog Dinamo Tbilisija i albanske Tirane.

(Esperso.rs/Maxbet sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.