PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Za Gavrića daju Zvezdi 3 miliona u kešu levog beka! To je bolje nego što nudi Atalanta!
Foto: Starsport©

Ovo zvezdi više odgovara

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Za Gavrića daju Zvezdi 3 miliona u kešu levog beka! To je bolje nego što nudi Atalanta!

Malo je reći da je ovo bolja opcija za crveno-bele

Objavljeno:

Neće u Bergamo, nego u Firencu! Talentovani Željko Gavrić bi u narednih desetak dana mogao da ostvari transfer u Seriju A posle samo 6 meseci u prvom timu Crvene zvezde.

Talentovani krilni fudbaler je želja Fiorentine koja je spremila i konkretnu ponudu koja se itekako dopada ljudima u Ljutice Bogdana.

Naime, "viola" je spremna da za Gavrića isplati odmah 3 miliona evra i uz to vrati na Marakanu Aleksu Terzića koga je otkupila prošlog leta za 1.700.000 evra, prenosi "Informer".

foto: Starsport©

Čelnim ljudima Zvezde ova opcija veoma odgovara jer uz to što bi novac dobili odmah, dobili bi i toliko željenog levog beka koji bi bio idealna zamena u slučaju izvesnog odlaska Milana Rodića u inostranstvo.

Za Gavrića je zainteresovana i Atalanta koja je spremna da plati 4.000.000 evra, ali u četiri rate, što se baš i ne sviđa rukovodstvu Zvezde kome je neophodno da se novac odmah slije u klupsku kasu s obzirom da od zime nije ostvaren značajniji priliv novca.

U Firenci su otpisali Aleksu Terzića posle samo godinu dana, jer nije uspeo da se nametne i tek je u pretposlednjem kolu debitovao u Seriji A, a u klubu su čak odustali i od ideje o pozajmici na kojoj bi mogao da stekne iskustvo i eventualno izbori povratak na "Artemio Franki", pa su spremni da ga vrate u Zvezdu.

Takođe, "Informer" navodi da se posle moskovskog Spartaka u trku za Miloša Degeneka uključio i njegov gradski rival CSKA. Crveno-beli su za iskusnog štopera očekivali da bi mogli da dobiju 3 miliona evra, ali pristali bi da ga prodaju i za manju svotu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.