S Partizanom trenirao, Stanković ga zvao u Zvezdu, a sad ga Marko Nikolić vodi u Rusiju za ugovor života!
Foto: EPA/Sergei Ilnitsky

sprema se transfer

S Partizanom trenirao, Stanković ga zvao u Zvezdu, a sad ga Marko Nikolić vodi u Rusiju za ugovor života!

Ujedno će imati priliku da posle mnogo godina opet igra i u Ligi šampiona

Objavljeno:

Bio je svojevremeno pred vratima Partizana, čak je i trenirao sa crno-belima prošle zime, ali na kraju nije došao u Humsku, da bi sada bio na pragu ugovora života u Rusiji.

Iskusni štoper Slobodan Rajković mogao bi da bude prvo pojačanjeMarka Nikolića u Lokomotivi iz Moskve, prenose ruski mediji.

Sadašnji član Peruđe dobio je ponudu od ruskog kluba koja se ne odbija, a reč je o plati od 1.500.000 evra godišnje, što je recimo tri puta više nego ono što je on tražio od Partizana prošle zime kada je pregovarao i zbog čega nije došlo do dogovora.

foto: FK Partizan

On je posle neuspelih pregovora s Partizanom bio čak i predmet interesovanja Crvene zvezde, pa ga je trener Dejan Stanković u finišu prelaznog roka zvao da dođe na Marakanu, ali se od toga odustalo jer crveno-beli nisu tokom zime prodali nijednog štopera.

Na kraju je Rajković završio u Peruđi za koju je tokom "produžene" polusezone odigrao 12 mečeva u Seriji B i sa kojom ima ugovor do juna 2022. što znači da će Lokomotiva morati da plati i obeštećenje za njega.

Tokom dosadašnje karijere koju je počeo u OFK Beogradu, defanzivac je bio član Čelsija, PSV-a, Vitesea, HSV-a, Tventea, Duizburga, Palerma i još nekih timova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.