KONAČNO KRAJ SAGE O MATEU GARSIJI: Jedino pitanje je - šta Olimpijakos opet mulja?
Mateo Garsija, Foto: Starsport©

U ZVEZDI SE NADAJU

KONAČNO KRAJ SAGE O MATEU GARSIJI: Jedino pitanje je - šta Olimpijakos opet mulja?

Grčki mediji prenose važnu informaciju

Objavljeno:

Izgleda da se bliži kraj problematičnoj priči oko odlaska Matea Garsije iz Crvene zvezde.

Bivši fudbaler Arisa, izgleda da će se vratiti u taj klub, ili tako bar prenose grčki mediji. On će, navodno, naredne nedelje, uprkos zabrani kretanja između Srbije i najjužnije zemlje Balkana, otputovati u Solun, gde će se upustiti u završne pregovore sa svojim nekadašnjim klubom.

Aris sada može da dovodi igrače jer mu je skinuta zabrana, a pored Matea Garsije narednih dana treba očekivati da Aris predstavi još neke igrače.

Mateo Garsija
Mateo Garsija foto: Starsport©

Mateo Garsija je u Crvenu zvezdu stigao prošlog leta nakon otvorene bitke sa Olimpijakosom za 2.200.000 evra, a potom i bio jedan od junaka dvomeča sa Jang Bojsom. Ipak, Argentinac je kasnije pao u drugi plan, ostao bez samopouzdanja i mesta u timu, pa je zato bilo očekivano da promeni sredinu ovog leta.

Podsećamo da je već sve bilo već dogovoreno, ali je brzonogo krilo odbilo je povratak u otadbžinu i transfer u Rasing iz Aveljanede. Potom se u igru umešao Olimpijakos, pa navodno odustao, ali...

Ono što se nameće kao logično pitanje je - da li je u ovo i Olimpijakos umešao prste, pa će ga kupiti i pozajmiti Arisu, ili grčki mediji pišu istinu. Ostaje nam da sačekamo i vidimo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.