GROBARI PSUJU SRPSKE MAJKE! ZBOG NJIH MI DECA PLAČU KAD ČUJU ŠTA VIČU! Lalatović nikad oštriji - Ne volim ih!
Foto: FSS

Bez dlake na jeziku

GROBARI PSUJU SRPSKE MAJKE! ZBOG NJIH MI DECA PLAČU KAD ČUJU ŠTA VIČU! Lalatović nikad oštriji - Ne volim ih!

Strateg Vojvodine je na konferenciji uoči finala Kupa pričao o tome što je t

Objavljeno: 13:25h

U prostorijama hotela "Hilton" održana je konferencija za medije povodom predstojećeg finala Kupa Srbije u Nišu između Partizana i Vojvodine.

Na njoj su govorili treneri dva kluba Savo Milošević i Nenad Lalatović, kao i igrači Nikola Drinčić i Bojan Ostojić.

Prema očekivanjima, najviše je javnost zanimala izjava trenera Novosađana Lalatovića pogotovo posle svega što se dešavalo u petak na utakmici poslednjeg kola Superlige Srbije između dva tima na Karađorđu kada je došlo do fizičkog obračuna među igračima i stručnim štabovima po završetku utakmice.

Nenad Lalatović
Nenad Lalatovićfoto: FSS

Lalatović je uz to duže vreme kao bivši igrač i trener Zvezde na meti navijača Partizana koji ga redovno vređaju na utakmicama protiv crno-belih i uz to vređaju članove njegove porodice, a on je posle utakmice u Novom Sadu u petak rekao da je svestan da ga čeka pakao u Nišu od strane navijača Partizana, jer će tamo biti njihovo grotlo.

- Jesam rekao to, stojim iza svoje reči. Rekao sam grotlo, jer će biti puno navijača Partizana, neće nam biti lako da dođemo do pobede, oni su fanatici, navijaće do maksimuma da nas pobede. Ja njih motivišem čim se pojavim, sama moja pojava je motivacija. Vole da me ponižavaju i vređaju, ali moraju da vode računa jer tako motivišu i moje igrače - rekao je Lalatović na konferenciji pred meč.

foto: Starsport©

Trener "lala" je istakao i da takvo ponašanje Grobara "nije srpsko" jer psuju srpske majke koje rađaju srpsku decu.

- Smatram da nijedna srpska majka ne zaslužuje da je iko ponižava i vređa. Oni vređaju ženu koja rađa srpsku decu, to rade svih 90 minuta i ja zbog navijača Partizana ne mogu da dovedem decu na utakmicu. Za mene je majka svetinja, a oni vređaju jednu srpsku majku, koja rađa srpsku decu.

foto: FSS

On je priznao da poštuje navijače crno-belih, ali da ih ne voli.

- Ja navijače Partizana ne volim, ali ih poštujem. Navikao sam da se nosim sa tim, vređajte mene, ali za mene je neshvatljivo šta sve pričaju majci moje dece. Šta god da ja nešto uradim, novinari koji vole Partizan pišu da sam ja uradio ovo ili ono - objasnio je strateg Vojvodine.

Kako je objasnio zbog njih ne može ni svoju decu da povede na finale Kupa.

- Deca imaju Jutjub, pa moja ćerka plače kada čuje stvari. Ne plašim se da sam ih motivisao. To kako se oni ponašaju prema srpskim majkama oni tako motivišu moje igrače.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.