PARTIZAN SERVIRAO OSVETU NA KROVU: Šćekić i Matić produžili crnu seriju Voždovca!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

26. kolo superlige

PARTIZAN SERVIRAO OSVETU NA KROVU: Šćekić i Matić produžili crnu seriju Voždovca!

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na Espreso "lajv-blogu"

Objavljeno: 17:30h

Fudbaleri Partizana pobedili su Voždovac na "krovu" u okviru 26. kola Superlige Srbije pred praznim tribinama rezultatom 2:1.

Zmajevima nije pomogla promena trenera, tako da su doživeli šesti uzastopni poraz u domaćem prvenstvu, dok su crno-beli vezali tri pobede i revanširali se Voždovčanima za poraz u prvom delu sezone.

Nakon prvog poluvremena u kojem nije bilo golova usledio je mnogo zanimljiviji period igre i čak tri gola. Sve se dogodilo u samo sedam minuta, a Partizan je zahvaljujući golovima Šćekića i Matića stigao do 19 trijumfa u Superligi.

Ovo je bio prvi meč Jovana Damjanovića na klupi Voždovčana, ali očigledno da šok terapija nije pomogla. Neverovatno da ekipa koja je bila jesenji hit domaćeg prvenstva ove polusezone nije uspela da osvoji nijedan jedini bod.

Goleada na današnjem meču je počela u 62. minutu kada se Ščekić najbolje snašao u kaznenom prostoru gostiju, a samo tri minuta kasnije Matić je iskoristio dobar pas Stevanovića.

Nije dugo trebalo Zmajevima da odgovori, samo dva minuta kasnije Stojčev je postigao fenomenalan pogodak, povukao je loptu i raspalio sa ivice kaznenog prostora. Stojković je bio nemoćan. Međutim, Vožovac je imao priliku preko Laciskasa da dođe do izjednačenja, ali Litvanac je šutirao preko gola.

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite na Espreso "lajv-blogu":

77' Sjajna prilika za Voždovčane, Cvetičanin je prošao po strani i centrirao, a Laciskas je šutirao preko gola.

69' GOOOOOOOOL! Voždovac je smanjio na 1:2. Prelep udarac sa 20 metara, lopta je išla u rašlje, Stojković je praktično bio nemoćan, a još plus nikada nije umeo da brani te šuteve iz daljine, oni su mu bili najveća boljka.

65' GOOOOOOOOL! Blickrig Partizana, pogodak je sada postigao i Bojan Matić posle lepe asistencije Filipa Stevanovića.

64' Veliki promašaj Dragana Stoisavljevića, koji ni sam ne zna kako ovo nije pretvorio u gol glavom sa četiri metra.

62' GOOOOOOOOL! Partizan vodi sa 1:0. Strelac je Aleksandar Šćekić. Bojan Matić je vratio loptu gotovo iz gol auta, a golman Ilić je katastrofalno reagovao i praktično pogodio Šćekića u glavu.

46' Počelo je drugo poluvreme.

POLUVREME! Ekipe su bile poprilično izjednačene, i jedna i druga su pravili šanse, ali nisu uspevale da ih realizuju, pa je nerešen rezultat realan posle prvog dela igre.

39' Šutirao je Lazar Pavlović iz daljine, ali je lagano to ukrotio golman Ilić.

29' Georgijevski je jako loše reagovao, mogao je da ima 1 na 1 situaciju sa Stojkovićem, ali se spetljao, pa ga je Pavlović razoružao.

24' U odličnoj prilici je bio Stojčev, Stuparević ga je oslobodio u prostor, ali je odlično reagovao Slobodan Urošević. Od svega samo korner, a onda i faul u napadu, upravo nad Uroševićem.

20' Dobro izveden korner Saše Zdjelara, lopta je nekako stigla do Strahinje Pavlovića, a on je šutirao preko gola sa desetak metara.

12' Asano je dobio dobru loptu u prostor, ostavio je čuvara iza leđa, ali mu je golman Ilić magično odbranio u situaciji jedan-na-jedan.

11' Dobar napad Voždovca, centaršut ka Stojčevu i Lasickasu, ali je do lopte stigao Vladimir Stojković.

10' Bez previše uzbuđenja za sada na "krovu", ali ritam utakmice je sasvim solidan, težište se konstantno pomera sa jedne na drugu stranu.

3' Prva prava prilika na meču, Lazar Marković je šutirao, ali je izblokiran, pa je od svega bio samo korner. Pošto nema Natha, kornere izvodi Saša Zdjelar.

15.30 - Utakmica je počela.

Poznati su sastavi:

Voždovac: Ilić - Lasickas, Mikić, Cvetković, Hajdin - Zličić - Janković, Stuparević, Živković, Stojčev - Đorđevski.

Partizan: Stojković - Urošević, Ostojić, S. Pavlović, Brežančić - Šćekić, Zdjelar - Marković, L. Pavlović, Asano - Matić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.