VOŽDOVAC ČEKA PARTIZAN U SUBOTU: Pet poraza zaredom nisu realna slika ovog tima!
Jovan Damjanović, Foto: FK Voždovac

PRED

VOŽDOVAC ČEKA PARTIZAN U SUBOTU: Pet poraza zaredom nisu realna slika ovog tima!

Zmajevi će želeti da ovog vikenda preokrenu svoju sreću, na isti način kako su to uradili prošle i ove sezone u duelima sa crno-belima, koje su pobedili u dva uzastopna navrata

Objavljeno:

Fudbaleri Voždovca u subotu će dočekati ekipu Partizana na svom stadionu. Meč 26. kola Linglong Superlige na programu je od 15.30 časova, a kao što je i ranije najavljeno, u skladu sa dogovorom sa MUP-om Srbije zbog bezbednosne procene, karte za ovaj meč se neće naći u slobodnoj prodaji.

Zmajevima ovaj meč dolazi nakon rezultatski lošeg starta prolećnog dela prvenstva i pet poraza u nizu, nakon kojeg je usledio i rastanak sa nekadašnjim trenerom Radetom Kokovićem, a mesto na klupi Voždovca zauzeo je doskorašnji sportski direktor kluba, Jovan Damjanović.

Damjanović je već u jednom navratu predvodio ekipu sa klupe u tri utakmice 2018. godine kao privremeno rešenje, a sada mu je i definitivno poklonjeno poverenje Uprave kluba.

Damjanović se prvi put obradio javnosti sa mesta šefa stručnog štaba i najavio sutrašnji meč sa Partizanom rekavši da nas sutra na "krovu" očekuje "praznik fudbala".

- Trenutno se nalazimo u ne toliko prijatnoj situaciji nakon pet vezanih poraza, ali mislim da to nije realna slika ovog tima i onoga što momci mogu. Pokazali su u prvom delu prvenstva da su ekipa za velika dela, samo je potrebno da se vratimo na pravi kolosek. Imamo kvalitetan tim i sjajnu grupu igrača, to će uskoro izaći na videlo. Sutrašnja utakmica sa Partizanom bi trebala da bude praznik fudbala. Dolazi nam ozbiljan protivnik, a mi ćemo pokušati da se predstavimo u najboljem svetlu - započeo je novi trener Voždovca i nastavio o kadrovskoj situaciji:

- I dalje imamo iste probleme sa igračima koji su povređeni na duže vreme. Tu mislim na Pejčinovića i Vučića. Takođe kapiten Nikolić nema pravo nastupa zbog kartona, a jedan od najboljih igrača Jovan Nišić neće biti u sastavu tima jer je takav dogovor sa Partizanom napravljen pri njegovom transferu, a golman Ilić je pod znakom pitanja. Bilo kako bilo, ko god da izađe sutra na teren biće ono najbolje što Voždovac ima. - završio je Damjanović

Jedan od najkonstanijih igrača Voždovca ove sezone definitivno je Justas Lasickas koji se pokazao kao veliko pojačanje za klub. Lasickas je napomenuo da očekuje da ekipa u meču sa Partizanom prekine niz loših rezultata.

- Ne osećamo se prijatno nakon lošeg starta u drugom delu prvenstva ali smo jako motivisani da pokažemo da imamo kvalitetan tim. Već smo pobedili Partizan ove sezone i zaista se radujem sutrašnjem meču. Želim da što pre prekinemo loš niz i da se vratimo tamo gde smo bili u prvom delu prvenstva.

Meč između Voždovca i Partizana igra se sutra na stadionu Voždovca. Utakmica je na programu od 15.30 časova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.