NEMA GROBARA KOJI SE NEĆE NAJEŽITI OD GOVORA KOJI JE ODRŽAO MILOŠEVIĆ: Kad su vremena teška, tad se rađaju pravi!
Savo Milošević je održao govor navijačima u Požarevcu, Foto: Starsport©

Pamtiće ove reči

NEMA GROBARA KOJI SE NEĆE NAJEŽITI OD GOVORA KOJI JE ODRŽAO MILOŠEVIĆ: Kad su vremena teška, tad se rađaju pravi!

Trener crno-belih je razgovarao sa navijačima crno-belih u Požarevcu

Objavljeno:

Fudbalski klub Partizan održava veze i kontakte s svojim navijačima u svim gradovima, a delegacija crno-belih je posetila i navijački klub u Požarevcu.

Na čelu sa trenerom Savom Miloševićem i igračima Nemanjom Miletićem i Aleksandrom Lutovcem oni su posetili Grobare iz Požarevca i proveli vreme družeći se s njima.

Na okupljanju se prisutnima obratio Milošević koji je održao govor o aktuelnom trenutku u kome se nalazi klub i ekipa.

Popularizacija navijača Partizana i sve što je fudbalski klub uradio u predhodnih godinu dana čine jedan ogroman posao. Videli ste da smo imali 22 hiljade klinaca protiv AZ Alkmara i mislim da su to mogla da urade još dva, tri kluba u svetu. Kada su teška vremena, istorijski, tada se rađaju pravi ljudi. Samo u teškim momentima i teškim situacijama može da se iskristališe pravi kvalitet i prave vrednosti. Partizan prolazi kroz velika iskušenja, kao klub, poslednjih četiri, pet godina. Poslednjih godinu dana smo pokazali da možemo protiv dosta stvari i da možemo da budemo jači od dosta stvari. Ja vas uverevam da je sve ovo što smo uradili samo jedan mali deo i dobra baza i osnova za ono što ja lično verujem može da bude ekipa i klub Partizan - zaključio je Milošević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.