NEDOSTAJAO SI NA VEČITOM DERBIJU: Legenda Partizana proslavila 93. rođendan - fešta u Humskoj!
Marko Valok, Foto: Printskrin

gospodin!

NEDOSTAJAO SI NA VEČITOM DERBIJU: Legenda Partizana proslavila 93. rođendan - fešta u Humskoj!

- Višestruki je rekorder i po broju golova, po broju golova u derbijima i jedan od onih koji je odigrao najviše utakmica - rekao je predsednik Partizana

Objavljeno:

Legenda jugoslovenskog fudbala i FK Partizan Marko Valok danas je proslavio svoj 93.rođendan.

U prostorijama kluba u Humskoj okupili su se članovi porodice i fudbalski velikani među kojima su bili Branko Rašović, Ivan Ćurković, Lazar Radović, Ilija Petrović i dr.

1 / 2 Foto: FK Partizan

Predsednik FK Partizan g. Milorad Vučelić obratio se prisutnim gostima i uručio prigodne poklone Valoku, njegov dres kao i aktuelan dres crno-belih. Među prrisutnima su bili i generalni direktor FK Partizan g. Miloš Vazura, prof. dr Vladimir Vuletić, potpredsednik FK Partizan, zamenik generalnog direktora g.Milorad Nikolić.

- Hvala ti za sve što si dao Partizanu, za sve godine kada si igrao, i za one godine koliko voliš Partizan. Daješ primer kako treba voleti i bodriti Partizan. Nedostajao si nam na derbiju, dao bi gol. Ovako bez tebe, igrali smo nerešeno bez golova. Marko je odigrao 472 utakmice i dao 411 golova za Partizan, a i danas je rekorder svih derbija, jer je dao Zvezdi 12 golova. Višestruki je rekorder i po broju golova, po broju golova u derbijima i jedan od onih koji je odigrao najviše utakmica - rekao je Vučelić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.