Zbog njih smo čupali kosu s glave: Najveće golmanske kiksare u srpskoj reprezentaciji! (VIDEO)

Prštale su psovke samo tako

Zbog njih smo čupali kosu s glave: Najveće golmanske kiksare u srpskoj reprezentaciji! (VIDEO)

Često su čuvari mreže kumovali neuspesima srpske reprezentacije svojim lošim procenama i kiksevima, a ovo je podsećanje na njih
Objavljeno:

5. Dragan Žilić - Nekada najbolji golman domaće lige je uglavnom bio drugi golman reprezentacije s početka 21. veka, ali je dobio priliku u drugom poluvremenu one čuvene utakmice protiv Azerbejdžana u Bakuu i imao je vrlo lošu reakciju kod pobedničkog gola Azerbejdžanaca u nadoknadi utakmice.

6. Aleksandar Kocić - Posle Evropskog prvenstva 2000. dobio je šansu da započne kvalifikacije za Mundijal 2002. godine, ali ih je obeležio sa dve greške koje su direktno koštale nacionalni tim trijumfa. Prvo nepotrebno izletanje protiv Švajcaraca u Beogradu kada je Šapuiza izjednačio, a onda protiv Slovenaca u Ljubljani u 90. minutu nije ni pokušao da odbrani slobodan udarac Zahovića, mada je delovalo da bi mogao da odbrani da se bacio.

7. Ivica Kralj - Na početku njegove reprezentativne karijere delovalo je da smo dobili golmana za budućnost, naročito, posle onih fenomenalnih odbrana protiv moćne Češke u Pragu, ali se onda dogodilo Evropsko prvenstvo 2000. i čuveni meč protiv Holandije kada je primio šest golova, od čega su neki išli i na njegovu dušu.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.