Zbog njih smo čupali kosu s glave: Najveće golmanske kiksare u srpskoj reprezentaciji! (VIDEO)

Prštale su psovke samo tako

Zbog njih smo čupali kosu s glave: Najveće golmanske kiksare u srpskoj reprezentaciji! (VIDEO)

Često su čuvari mreže kumovali neuspesima srpske reprezentacije svojim lošim procenama i kiksevima, a ovo je podsećanje na njih
Objavljeno:

2. Branimir Aleksić - Nekada je važio za najvećeg potencijala u Srbiji među stativama što mu je obezbedilo i poziv Siniše Mihajlovića za prijateljske mečeve sa Španijom i Švedskom protiv koje je dobio priliku da brani, a bio je direktan krivac kod pogotka Ole Toivonena kada mu je lopta posle kornera prošla kroz ruke i pala tačno na nogu čvedskom napadaču. Kasnije je sličnih kikseva imao i u domaćoj ligi, pa je vrlo brzo ispao iz kombinacije za nacionalni tim.

3. Bojan Jorgačević - Pod pritiskom javnosti i zbog činjenice da je bio najbolji golman belgijskog šampionata dobio je šansu u reprezentaciji i potpuno je uprskao u odlučujućem meču kvalifikacija za EURO 2012, protiv Slovenije kada je primio gol iz slobodnog udarca sa pola terena. U kakvoj god ligi branio, takav kiks je nedopustiv.

4. Anđelko Đuričić - Kao najbolje ocenjeni čuvar mreže u Portugaliji, bio je treći golman Srbije na Mundijalu u Južnoj Africi, a odlukom Radomira Antića i prvi čuvar mreže na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, međutim, da to nije baš najbolja odluka, videlo se u prijateljskom meču sa Grcima kada je dozvolio da mu lopta prođe kroz peterac pre nego što je Salpingids prosledio u mrežu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.