NOVI DETALJI NAPADA NA ALEKSU TERZIĆA: Reči devojke iz Audija bacaju potpuno novo svetlo na slučaj!
Aleksa Terzić, Foto: Starsport©

STRAŠNO

NOVI DETALJI NAPADA NA ALEKSU TERZIĆA: Reči devojke iz Audija bacaju potpuno novo svetlo na slučaj!

Suštinski je potvrdila da su Nikola i Miloš napali i maltretirali mladog fudbalera Terzića i uzeli mu kola, navodno zbog incidenta u saobraćaju

Objavljeno:

Na saslušanju u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, danas je svedočila Emilija N. devojka koje je u noći napada na fudbalera, bila u sivom "audiju" koji je preprečio put bivšem igraču Zvezde i u kome su bili muškarci osumnjičeni za napad, prenosi Pink.

Emilija N. rekla je da nije učestvovala ni u čemu prethodne noći, da joj nije bilo dobro jer je dosta popila to veče, da je ovu dvojicu znala površno.

Navodno, Nikolu S. je videla par puta, a Miloša J. je te večeri upoznala. Prethodno su, kako je rekla, svi bili na nekom rođendanu i trebalo je da nju odvezu kući.

Aleksa Terzić
Aleksa Terzić foto: Starsport©

Suštinski je potvrdila da su Nikola i Miloš napali i maltretirali mladog fudbalera Terzića i uzeli mu kola, navodno zbog incidenta u saobraćaju.

Nakon maltretiranja Terzića dva bahata mladića i dve devojke odvezli su se u Kaluđericu, a ona posle taksijem kući.

Emiliji je ukinuto zadržavanje. Inače, Emilijin otac je došao kod postupajućeg zamenika III OJT danas, ali ga je udaljila sudska straža jer je bio drzak i bezobrazan.

Uhapšen je i drugi osumnjičeni Miloš J. kome je oređeno je zadržavanje, po nalogu Trećeg opštinskog javnog tužilaštva. Kako saznajemo, Aleksa je prepoznao obojicu osumnjičenih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.