ALEKSU TERZIĆA PROBALO JE DA OTME ČETVORO KLINACA! Dve od njih su devojčice!
Aleksa Terzić, Foto: Starsport©

Za jednim se i dalje traga

ALEKSU TERZIĆA PROBALO JE DA OTME ČETVORO KLINACA! Dve od njih su devojčice!

Iz MUP-a su saopštili da su uhapšene tri osobe, ali niko nije znao da ih je učestvovalo četvoro

Objavljeno: 15:51h

Policija se i zvanično oglasila povodom pokušaja otmice mladog srpskog fudbalera Alekse Terzića u sredu u ranim jutarnjim časovima na Novom Beogradu.

Pripadnici MUP-a su priveli tri osobe N.S. (1997), D.I. (1998) i E.J. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

- Nikoli S. (22) Dušanki I, (21) i Emiliji J. (19) određeno je zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti izvedeni na saslušanje kod tužioca - precizirao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.

Iz MUP-a su saopštili da se traga za još jednom osobom koja se sumnjiči da je učestvovala u izvršenju ovog krivičnog dela, što je detalj koji do sada nije bio poznat javnosti, jer su prema dosadašnjim informacijama 3 osobe učestvovale u ovom krivičnom delu, a ne 4.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N.S. (1997), D.I. (1998) i E.J. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo. Policija je identifikovala još jednu osobu, koja se sumnjiči da je učestvovala u izvršenju ovog krivičnog dela, i za njom intenzivno traga. Sumnja se da su oni jutros, u Novom Beogradu na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, oduzeli vozilo marke „BMV“ kojim je upravljao dvadesetogodišnji mladić. Kako se sumnja, oni su vozilom marke „audi“ preprečili put automobilu kojim je upravljao oštećeni i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Oni su oštećenom zadali više udaraca, a oduzeli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima - navodi se između ostalog saopštenju MUP-a.

Prilikom hapšenja policija je kod N.S. pronašla vozilo „audi“ koje su koristili prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog. Takođe, policija je pronašla i oduzeto vozilo marke „BMV“.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.