POLICIJA NASTAVILA SA HAPŠENJIMA: Pao još jedan napadač na Aleksu Terzića!
Aleksa Terzić, Foto: Starsport©

DOLIJAO I ON

POLICIJA NASTAVILA SA HAPŠENJIMA: Pao još jedan napadač na Aleksu Terzića!

Prilikom hapšenja policija je kod jednog osumnjičenog pronašla vozilo "audi" koje su koristili prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. J. (22) koji se sumnjiči da je učestvovao u jučerašnjem događaju u Novom Beogradu kada je od fudbalera Alekse Terzića (20) oduzet automobil.

Sumnja se da je M. J, zajedno sa tri osobe koje je policija uhapsila u sredu, na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, oduzeo vozilo marke BMW kojim je upravljao fudbaler.

Kako se sumnja, oni su vozilom marke "audi" preprečili put automobilu kojim je upravljao Terzić i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Potom su mu, kako se sumnja, zadali više udaraca, a oteli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

Prilikom hapšenja policija je kod jednog osumnjičenog pronašla vozilo "audi" koje su koristili prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog. Takođe, policija je pronašla i oduzeto vozilo marke "BMV".

Osumnjičenom M. J. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.