ZBOG ZVEZDE JE ODBIO GIGANTA: Nepoznati detalj iz karijere Alekse Terzića, koga su pokušali da kidnapuju!
Aleksa Terzić je izbegao otmicu na Novom Beogradu u ranim jutarnjim satima, Foto: Starsport©

malo ljudi je to znalo

ZBOG ZVEZDE JE ODBIO GIGANTA: Nepoznati detalj iz karijere Alekse Terzića, koga su pokušali da kidnapuju!

Mladi fudbaler je preživeo tešku dramu posle obaveza u nacionalnom timu

Objavljeno:

Fudbaler Aleksa Terzić izbegao je otmicu na Novom Beogradu oko 3 časa ujutru, kada su dvojica mladića pokušali da ga uguraju u gepek.

Sve se dogodio u ulici Jurija Gagarina u oko 3 časa iza ponoći kada je najpre došlo do svađe između momaka koji su bili u audiju i Terzića koji je bio u svom BMW-u, a potom je došlo i do udesa kada je audi udario u BMW.

Mladi srpski reprezentativac je tada izašao iz kola, a to su pokušali da iskoriste dvojica muškaraca i pokušali da ga uguraju u gepek, međutim, on je uspeo da im se otme i pobegne.

Aleksa Terzić je uspeo da pobegne
Aleksa Terzić je uspeo da pobegnefoto: Starsport©

Oni su potom sa njegovim automobilom pobegli, a on je prijavio slučaj policiji koja je ubrzo locirala i uhapsila počininioce u naselju Kaluđerica.

Aleksa Terzić ima 20 godina, a prošlog proleća je prešao iz Crvene zvezde u Fiorentinu u transferu vrednom milion i po evra.

On je iz rodnog Mladenovca stigao na Marakanu sa svega 11 godina i prošao sve mlađe kategorije crveno-belih kao jedan od lidera fantastične generacije u kojoj su bili i Dejan Joveljić i braća Ilić.

Aleksa Terzić je svojevremeno odbio Juventus
Aleksa Terzić je svojevremeno odbio Juventusfoto: Starsport©

Njegov talenat je oduvek bio na radaru velikih evropskih klubova, a svojevremeno je otkrio i da je imao ponudu Juventusa, ali da ju je odbio.

- Već sam imao ponudu da pređem u mlađe kategorije Juventusa, ali želeo sam da pravilno prođem razvojni period u svojoj zemlji i u klubu koji volim. Ne bih sebi oprostio da ne ostvarim san da debitujem za Zvezdu. U budućnosti planiram prvo da zaigram za prvi tim, da ostavim trag u klubu i tek kada to ispunim biću spreman da se okušam u inostranstvu. Smatram da bi mom stilu igre najviše odgovarala španska liga. Takođe, volim i italijanski stil fudbala - izjavio je Terzić 2016. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.