DETALJI POKUŠAJA OTMICE FUDBALERA: Jurili ga, tražili pare i tukli! Devojka saučesnik, taksista ga spasio!
Aleksa Terzić je preživeo pokušaj otmice, Foto: Starsport©

Nove informacije

DETALJI POKUŠAJA OTMICE FUDBALERA: Jurili ga, tražili pare i tukli! Devojka saučesnik, taksista ga spasio!

Talentovani igrač italijanske Fiorentine je preživeo pravu dramu po povratku iz Niša gde je prethodnih dana boravio sa mladom reprezentacijom Srbije

Objavljeno: 11:09h

U sredu u ranim jutarnjim časovima dogodio se pokušaj otmice fudbalera Alekse Terzića na Novom Beogradu.

Policija istražuje čitav slučaj, a uhapsila je dvoje od troje osumnjičenih da su pokušali da kidnapuju mladog reprezentativca Srbije, koji se na svu sreću izvukao uz pomoć taksiste, koji ga je spasio, prenose "Novosti".

Talentovani igrač italijanske Fiorentine je preživeo pravu dramu po povratku iz Niša gde je prethodnih dana boravio sa mladom reprezentacijom Srbije.

Aleksa Terzić je prethodnih dana bio na okupljanju mlade reprezentacije u Nišu
Aleksa Terzić je prethodnih dana bio na okupljanju mlade reprezentacije u Nišufoto: AP

Terzić je primetio na auto-putu kod Autokomande da ga Audi A6 da ga prati i da se unosi u njegov automobil marke BMW italijanskih tablica. On je procenio da nije bezbedan i ubrzao, ali su napadači krenuli da ga jure i da voze paralelno sa njim tražeći mu da otvori prozor što je on i učinio. Tada su od njega tražili da stane i da im da 5.000 evra.

Terzić je nastavio da vozi i u jednom momentu, već na Novom Beogradu, udario u taksi koje se našao na putu. Tu je trka prestala i usledio je fizički napad. Dva momka su izašla iz A6, izvukla ga iz automobila i nanela mu lakše telesne povrede - frakturu nosa, iščešenje ruke, hematome na glavi i licu.

Aleksa Terzić je zadobio lakše telesne povrede
Aleksa Terzić je zadobio lakše telesne povredefoto: Starsport©

Svemu tome je svedočio taksista, koji je bio priseban i pozvao policiju. Policija i hitna pomoć su brzo stigli na lice mesta, a napadači su pobegli. Terzić je prevezen u Zemunsku bolnicu gde su mu ustanovljene povrede.

U audiju A6 je bila i devojka, koja je rano jutros uhapšena sa jednim momkom, dok se za drugim još traga, a Policijska uprava grada Beograda utvrđuje razloge i detalje incidenta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.