KOKEZA NAJAVLJUJE REZOVE U REPREZENTACIJI: Selektor je video ko bi trebalo da igra za Srbiju, a ko ne!
Slaviša Kokeza i Ljubiša Tumbaković, Foto: Starsport©

I on je video

KOKEZA NAJAVLJUJE REZOVE U REPREZENTACIJI: Selektor je video ko bi trebalo da igra za Srbiju, a ko ne!

Razočarali su igrom i pristupom, posebno u drugom poluvremenu, čak i predsednika FSS-a

Objavljeno:

Srbija je pobedila Luksemburg i to je apsolutno jedini benefit sa ove utakmice za našu reprezentaciju, a u kakvoj smo situaciji najbolje i govori to što smo srećni jer smo pobedili selekciju koja spada u red "fudbalskih Liliputanaca".

Svašta je imao da vidi i selektor Ljubiša Tumbaković i čelnici FSS i narod, u četvrtak uveče na stadionu "Rajko Mitić", a to su većinom loše stvari i problemi u igri naše reprezentacije kao uostalom i tokom celih kvalifikacija.

Selektor je sam priznao da je razočaran kako igrom, tako i pristupom jedne grupe igrača, i Tadić i Mitrović su takođe posle meča raspalili po igri sopstvene ekipe.

Slaviša Kokeza o pojedinim igračima
Slaviša Kokeza o pojedinim igračimafoto: Starsport©

Igrom "Orlova" nije bio zadovoljan ni predsednik FSS, Slaviša Kokeza, koji je jasno poručio između redova da bi pojedinim igračima trebalo da se uruči zahvalnica.

- Važno je da smo pobedili. Prvo poluvreme bilo je dobro, a što se tiče drugog, nadam se da je selektor Tumbaković video ko bi trebalo, a ko ne bi trebalo da igra - poručio je kratko u izjavi sa "Sportski žurnal" Kokeza.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.