GORI NAPULJ, SAMO ŠTO NE EKSPLODIRA: Alan napao De Laurentisovog sina, navijači vikali fudbalerima da su plaćenici!
Fudbaleri Napolija, Foto: EPA

bojkot

GORI NAPULJ, SAMO ŠTO NE EKSPLODIRA: Alan napao De Laurentisovog sina, navijači vikali fudbalerima da su plaćenici!

Italijanski mediji spekulišu i da je sa ovim skandalom avanturu podno Vezuva završio i sam Ančeloti s tim da će on ostati do kraja sezone

Objavljeno:

Fudbaleri Napolija nastavljaju svoj bojkot prema predsedniku kluba Aureliju de Laurentisu.

Tako su pred današnji trening, navijači došli ispred trening centra i istakli parolu sa natpisom "Poštovanje" i povicima "Plaćenici" pokazali šta misle o celoj situaciji.

Lokalni mediji danas otkriva kako je sve počelo. Prvi je protiv gazde kluba istupio Lorenco Insinje, koji bi zbog toga mogao da ostane bez kapitenske trake koju je nasledio kada je Marek Hamšik otišao u Kinu. Insinje je bio taj koji je Eduardo De Laurentisu, predsednikovom sinu, saopštio da igrači odbijaju da idu u karantin.

foto: EPA

Potom su se umešali i ostali saigrači, a najglasniji je bio Alan, koji je čak sinu De Laurentisa rekao da “gurne pare“ tamo gde im mesto nije. Ružne reči letele su na sve stane, pa je umalo došlo i do fizičkog obračuna Alana i Eda De Laurentisa.

Alan bi zato mogao da bude u grupi igrača koji bi već na zimu mogli da budu proterani iz Napulja. Dris Mertens i Hoze Kaljehon izvesno više neće biti tu. Njima ugovori svakako ističu sledećeg leta, imaju više od 30 godina i De Laurentis jedva čeka da im vidi leđa.

foto: EPA

Italijanski mediji spekulišu i da je sa ovim skandalom avanturu podno Vezuva završio i sam Ančeloti s tim da će on ostati do kraja sezone,

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.