IZDAO JE NAPULJ, DOBIJAO JE PRETNJE SMRĆU: Filmska priča Kvaljarele konačno dobila epilog koji niko nije očekivao!
Fabio Kvaljarela, Foto: EPA

neverovatno

IZDAO JE NAPULJ, DOBIJAO JE PRETNJE SMRĆU: Filmska priča Kvaljarele konačno dobila epilog koji niko nije očekivao!

Sud u Napulju u petak je konačno doneo presudu i osudio Pikola na 4,5 godina zatvora nakon čega će Kvaljarela konačno moći da normalno živi

Objavljeno:

Italijanski fudbaler Fabio Kvaljarela prošao je kroz pravu agoniju u poslednjih desetak godina.

Kvaljarela je rođen u blizini Napulja i od malih nogu bio je navijač Napolija. Njegov san je uvek bio da nosi dres ovog kluba što mu se ostvarilo na leto 2009. godine kada je potpisao za ponos Juga Italije.

Ipak, na veliki šok samo godinu dana kasnije prešao je u redove ljutog rivala Juventusa. Za navijače Napolija to je bila najveća moguća izdaja koju je Kvaljarela mogao da napravi i preko noći je postao najomraženija osoba u Napulju.

Kvaljarela je svakodnevno imao razne pretnje od navijača Napolija koji jednostavno nisu znali što se događa. Javnost nije znala zbog čega je Kvaljarela otišao u Juventus jer je sve to čuvao u sebi što je sigurno za njega bio pakao.

Napulj
Napulj foto: Profimedia

Naime, on je tada svakodnevno dobijao pretnje smrću za sebe i svoju porodicu, a tada anonimni „bolesnik“ ga je jednostavno naterao da ode iz Napulja ili će u suprotnom ubiti njegovu porodicu.

Kada je sve konačno završeno Kvaljarela je pre tri godine javno pred kamerama zaplakao i rekao šta se sve događalo i zašto je otišao iz Napolija.

Ovo je bio šok za sve, a posebno navijače u Napulju. Već u narednom meču protiv Napolija imao je neverovatno emotivan doček u Napulju gde su navijači tražili oprost za sve što su mu uradili nakon odlaska u Juventus.

foto: EPA

Da stvar bude gora otkriveno je da je Kvaljareli sve to vreme prijetio policijski inspektor Rafaele Pikolo koji je ironično bio zadužen za taj slučaj. Na kraju su uspeli da otkriju da Pikolo stoji iza svega, te je Kvaljarela odmah podneo tužbu.

Sud u Napulju u petak je konačno doneo presudu i osudio Pikola na 4,5 godina zatvora nakon čega će Kvaljarela konačno moći da normalno živi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.