NAVIJAO SAM ZA ZVEZDU: Potpuno neočekivane reči Hasana Salihamidžića posle duela na Alijanc areni!
Hasan Salihamidžić, Foto: Adria Media TV

LEGENDA FUDBALA!

NAVIJAO SAM ZA ZVEZDU: Potpuno neočekivane reči Hasana Salihamidžića posle duela na Alijanc areni!

Delije dobro pamte 24. april 1991. godine kada je Crvena zvezda izborila istorijski plasman u finale Kupa šampiona

Objavljeno:
Nikola Husein

Sportski direktor Bajerna iz Minhena Hasan Salihamidžić govorio je o Crvenoj zvezdi, čuvenom meču iz 1991. godine i na još par pitanja o beogradskom timu.

Delije dobro pamte 24. april 1991. godine kada je Crvena zvezda izborila istorijski plasman u finale Kupa šampiona. Titula klupskog prvaka Evrope, osvojena u Bariju protiv Olimpika iz Marselja, ne bi bila moguća da nije savladana prethodna prepreka. Moćni Bajern iz Minhena. A savladan je u dvomeču čiji revanš pristalice crveno-belih prepričavaju generacijama.

- Za Zvezdu sam navijao tada, normalno! Kad budemo dolazili na revanš, biće interesantno, mislim da je Zvezda pokazala da može da odigra dobro - rekao je Hasan Salihamidžić koji se prisetio duela od pre 28 godina.

Ovog puta, Bajern je u Minhenu pobedio Crvenu zvezdu sa 3:0, a Salihamidžić je bio oduševljen igrom svoje ekipe. Ipak, na pitanje o crveno-belima imao je samo reči hvale za beogradski tim.

- Dobra je atmosfera, uvek su uz klub, interesantno je i radujem se dolasku na Marakanu. Znam kako je dobra atmosfera tamo. Bio sam tamo 1991. kad je Bajern igrao, bio sam sa reprezentacijom Jugoslavije i imao sam šansu da osetim to. Nadam se da će biti tako i ovaj put - rekao je Salihamidžić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.