VLADAN MILOJEVIĆ POSLE BAJERNA: Ostaje žal, a ono ne sme da nam se dešava!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

LJUT JE MNOGO

VLADAN MILOJEVIĆ POSLE BAJERNA: Ostaje žal, a ono ne sme da nam se dešava!

Druga dva gola su bila naivno primljena

Objavljeno: 23:44h

Bila je hrabra Crvena zvezda u meču protiv Bajerna na premijeri u Ligi šampiona, mogla čak i da izvuče bod da je Marko Marin pogodio, ali je na kraju izgubila sa 3:0.

Druga dva gola su bila naivno primljena.

- Mi smo i pre utakmice znali da su Bajern i Totenhem favoriti, a da ćemo mi i Olimpijakos probati da uradimo nešto više nego što bismo trebali da uradimo. Znali smo da dolazimo u goste rivalu koji je možda i pretendent na tron Lige šampiona. Negde smo očekivali ovakvu utakmicu, Bajern koji ima tehnički sjajne fudbalere, a brze po krilima. U prvom poluvremenu smo parirali, ali smo u drugom mnogo lako gubili loptu. Probali smo da iskoristimo to što oni dosta rizikuju, imali smo nekoliko izglednih situacija, ali, šta je, tu je. Izmene su nam potom donele mirnoću, bolji protok lopte u sredini terena. Na kraju, ostaje žal zbog drugog, a naročito trećeg gola, koji nama ne bi smeli da se dese. Ne možete da imate isti posed sa njima na ovom nivou, bilo bi totalno nerealno da očekujemo da imamo više loptu od Bajerna. A opet, nemamo mi za čim ni da žalimo, iako je rezultat mogao da bude i drugačiji. Idemo dalje, okrećemo se narednim izazovima - rekao je Vladan Milojević, trener Crvene zvezde posle utakmice za RTS.

Crveno-beli su imali podršku nekoliko hiljada navijača u Minhenu.

- Predivna je bila atmosfera, zaista predivan ambijent. Bilo je uživanje igrati u njemu - pohvalio je strateg crveno-belih i domaću i gostujuću publiku.

Naredni meč u Ligi šampiona Zvezda igra protiv Olimpijakosa, 1. oktobra u Beogradu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.