DA NIJE NJEGA BILO... Oglasio se Milan Borjan posle poraza od Bajerna, najavio je i meč sa Olimpijakosom!
Milan Borjan, Foto: AP/Darko Vojinović

GOLMAN OTVORENO

DA NIJE NJEGA BILO... Oglasio se Milan Borjan posle poraza od Bajerna, najavio je i meč sa Olimpijakosom!

- Veoma teška utakmica protiv Bajerna, videlo se da su oni jedna vrhunska ekipa, imali su znatno bolji posed - istakao je

Objavljeno: 08:22h
Nikola Husein

Milan Borjan se oglasio posle poraza od Bajerna iz Minhena rezultatom 0:3, koji bi bez njegovih intervencija sigurno bio i znatno teži.

Golman crveno-belih je zadovoljan borbom svojih saigrača.

- Veoma teška utakmica protiv Bajerna, videlo se da su oni jedna vrhunska ekipa, imali su znatno bolji posed. Mi smo na startu utakmice igrali povučeno i primili smo gol nakon koga smo tek izašli. Imali smo zatim odličnu šansu koju nismo iskoristili. Ali ovo je fudbal, prezadovoljan sam ekipom i time kako su odigrali. Treba nam iskustva za ovakvo takmičenje, moramo da dignemo glav gore i pripremimo se za utakmicu u prvenstvu koja sledi - počeo je Borjan.

Golman se osvrnuo i na Olimpijakos, sa kojim će prvak Srbije igrati 1. oktobra rekavši da je vrlo kvalitetan rival, ali i da će probati da dođu do prvih bodova.

- Biće teška utakmica na našem stadionu protiv Olimpijakosa, oni su izuzetna ekipe. Igrali su protiv Totenhema 2:2 i pokazali da su odličan tim, ali probaćemo da ih pobedimo i upišemo prva tri boda u Ligi šampiona ove sezone - zaključio je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.