MORAMO DA ODUZMEMO ZVEZDI LOPTU: Niko Kovač ispričao koji mu je plan za pobedu nad crveno-belima!
Niko Kovač ističe da ne potcenjuje Crvenu zvezdu, Foto: EPA/Lukas Barthtuttas

Istakao je Marka Marina

MORAMO DA ODUZMEMO ZVEZDI LOPTU: Niko Kovač ispričao koji mu je plan za pobedu nad crveno-belima!

Hrvatski trener je odgledao mnogo utakmica crveno-belih i zna šta je potrebno njegovom timu

Objavljeno:

Trener Bajerna Niko Kovač rekao je da njegov tim neće potceniti Crvenu zvezdu na otvaranju B grupe Lige šampiona. Hrvatski trener, koji je u ponedeljak dao slobodan dan svojim izabranicima što je bilo okarakterisano kao potcenjivanje srpskog šampiona, poručio je da je veoma dobro izanalaizirao ekipu prvaka Srbije. - Zvezda je veoma iskusna, ali i mi smo. Bilo da je Bundesliga, Kup ili Liga šampiona mora u meč da se uđe na pravi način. To ide sa dozvoljenom agresivnošću, ali želimo i da igramo fudbal. Imamo kvalitet. Ne treba potceniti Crvenu zvezdu, igra dobar fudbal - rekao je Kovač na konferenciji za medije u Minhenu, a prenosi nemački "TZ".

Niko Kovač kaže da Zvezda ima iskusan tim
Niko Kovač kaže da Zvezda ima iskusan timfoto: EPA/Lukas Barthtuttas

Hrvat ističe da je poznato da je Zvezda klub sa velikom tradicijom. - Imala je Zvezda veliki tim 1991. godine, u polufinalu je izbacila Bajern. Veliku podršku ima i od navijača, radujem se duelu. Kovač bez ustezanja kaže da o Zvezdi nije razgovarao sa Lukom Jovićem, bivšim centarforom crveno-belih, koga je trenirao u Ajntrahtu iz Frankfurta. - Sada je u Madridu, nismo razgovarali i nije lako. Gledao sam mnogo utakmica Crvene zvezde, znam da ima jako dobre fudbalere. Moramo da im uzmemo loptu. To je naš posao.

Niko Kovač ističe da njegova ekipa mora biti agresivna
Niko Kovač ističe da njegova ekipa mora biti agresivnafoto: EPA/Lukas Barthtuttas

Prema njegovim rečima tim Vladana Milojevića posebno je pratio i prošle sezone. - Na svom terenu oni su sasvim druga ekipa. Imaju moć sa tribina, ali sada gostuju. Marin je ključni igrač, dobro se i brane, skraćuju prostor. Želimo brz gol, ako ga ne bude moramo da budemo strpljivi - zaključio je on. Utakmica između Bajerna i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 sat na "Alijanc areni".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.