NIKO KOVAČ PONIZIO ZVEZDU OVIM POTEZOM: Nemački mediji u šoku šta je hrvatski trener uradio pred meč Lige šampiona!
Niko Kovač je otkazao trening u ponedeljak, Foto: EPA/Clemens Bilan

Potcenjivački

NIKO KOVAČ PONIZIO ZVEZDU OVIM POTEZOM: Nemački mediji u šoku šta je hrvatski trener uradio pred meč Lige šampiona!

Ova odluka trenera bavarskog tima je svakako bila neočekivana, pogotovo što se zna da je on trener koji voli rad, red i disciplinu

Objavljeno:

Nemački mediji su šokirani i nehsvatljiva im je odluka trenera Nike Kovača uoči premijere u Ligi šampiona protiv Crvene zvezde, koja malo deluje i potcenjivački prema srpskom klubu.

U Nemačkoj se svakako podigla prašina pošto je Bajern tokom vikenda odigrao samo nerešeno sa Lajpcigom i odmah su počela nagađanja da opet ima problema u komunikaciji i na relaciji trenera i igrača.

Međutim, ono što se dogodilo u ponedeljak je zaprepastilo nemačke novinare koji su došli ujutru da bi posmatrali trening Bavaraca kao što je običaj, samo da bi na licu mesta saznali da je trening otkazan.

Kovač je u ponedeljak dao slobodno svojim igračima i dopustio im da provedu dan sa svojim porodicama i devojkama, kako bi se rasteretili i opustili.

Novinari "Bilda" navode da se Kovač poslednjih dana često savetovao s kondicionim trenerom Holgerom Brojhom i analitičarem Zonerom Mansurogluom, koji su ga uputili u fizičku spremu njegovih zvezda na temelju iscrpnih podataka koje su sakupili.

Zajednički zaključak očito je bio da igračima treba predah.

Niko Kovač na treningu u utorak
Niko Kovač na treningu u utorakfoto: AP

Ipak, već u utorak su svi igrači Bajerna bili na terenu na treningu i to odlično raspoloženi što se moglo videti po slikama i snimcima, a deo treninga je prenošen i uživo na klupskoj televiziji.

Igračima je očigledno prijao taj dan odmora, a uz to ih je Kovač na početku rasteretio tako što im je dozvolio da igraju neke zanimljive igre što im je izmamilo osmehe i dobro raspoloženje, pre nego su se posvetili taktičkim pripremama za meč protiv Crvene zvezde.

Ujedno je hrvatski stručnjak iskoristio priliku i za individualne razgovore sa igračima o pripremi za meč.

Utakmica između Bajerna i Zvezde u 1. kolu Lige šampiona se igra u sredu od 21 čas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.