CRNO-BELI NE PRIZNAJU TITULU ZVEZDI! Partizan obrisao treću zvezdicu s grba crveno-belih!
Grbovi Partizana i Crvene zvezde, Foto: FK Partizan, FK Crvena zvezda

IMA LI KRAJA OVOM "RATU"?

CRNO-BELI NE PRIZNAJU TITULU ZVEZDI! Partizan obrisao treću zvezdicu s grba crveno-belih!

U nedelju od 18 časova na programu je 161. Večiti derbi, na stadionu Partizana, a već su počela peckanja uoči jedne od bitnijih mečeva ovogodišnje Superlige

Objavljeno:

Vreme je za 161. Večiti derbi (nedelja od 18 časova), ovog puta i rezultatski veoma važan, jer bi eventualnim trijumfom Partizan prišao ljutom rivalu na samo bod zaostatka, dok bi se Crvena zvezda odaljila na čak sedam.

Poznato je da se prethodnih nekoliko meseci "derbi" osim na terenu, igrao i u medijima, posebno kada je u pitanju broj zvezdica na grbu aktuelnog šampiona Srbije.

Zbog one sporne titule iz 1946. godine, koju jedni priznaju, a drugi, logično ne, crveno-beli tvrde da su u sezoni 2018/19 osvojili 30. trofej šampiona države (koja god to država bila), dok crno-beli tvrde da je to bio tek 29, s obzirom na to da ta titula iz 1946, bar prema pravnim normama kojim u Humskoj barataju, nikako ne bi trebalo da bude ikome priznata.

E sad, ta "zavada" dobila je novo poglavlje, a na njega smo naleteli na zvaničnom sajtu Partizana u obaveštenju o prodaji ulaznica za 161. srpsku fudbalsku svetkovinu.

Naime, Partizan je namerno ili slučajno, ostavljamo vam da sami procenite, okačio Zvezdin grb sa dve zvezdice, a ne sa tri, iako je klub iz Ljutice Bogdana pre par meseci i zvanično objavio novi izgled sa sve tri zvezdice.

Partizan obrisao treću 'zvezdicu' iz Zvezdinog grba
Partizan obrisao treću "zvezdicu" iz Zvezdinog grba foto: Partizan.rs

Šta vi mislite o ovome? Na čijoj ste strani?

Treba li Zvezda da sačeka još jednu titulu osvojenu na terenu, a ne za zelenim stolom kako bi počela da koristi tri zvezdice, ili smatrate da je Partizanov potez klasično peckanje pred Večite derbije, na koje su ljubitelji fudbala u našoj zemlji već navikli?

U komentarima nam pišite svoj sud...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.