ISPSOVAO IM JE SVE PO SPISKU: Ćiro Blažević sasuo paljbu po Delijama i Bed Blu Bojsima zbog tenka i traktora!
Miroslav Ćiro Blažević, Foto: AP/Mišo Lisanin

U SVOM STILU

ISPSOVAO IM JE SVE PO SPISKU: Ćiro Blažević sasuo paljbu po Delijama i Bed Blu Bojsima zbog tenka i traktora!

- Ispratio sam mečeve naših klubova u Ligi šampiona i drago mi je i zbog Zvezde i Dinama što su ostvarili plasman u elitu - rekao je između ostalog

Objavljeno:

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević dao je svoje mišljenje o dešavanjima u Beogradu i Zagrebu, prvenstveno o tenku i traktoru ispred Marakane i Maksimira, kao i mogućem duelu između Crvene zvezde i Dinama u Ligi šampiona.

Dinamo je preko Rozenborga, a Crvena zvezda Jang Bojsa stigla do grupne faze Lige šampiona. Eliminacija švajcarskog prvaka je gurnula zagrebački klub u treći šešir pred žreb u četvrtak i ‘namestila’ da postoji mogućnost duela srpskog i hrvatskog šampiona.

Tenk ispred Marakane
Tenk ispred Marakane foto: Starsport©

Zbog toga se sada javljaju legende fudbala sa ovih prostora, a jedna od najzvučnijih izjava svakako je delo Miroslava Ćira Blaževića, inače poznatog po britkim izjavama bez dlake na jeziku. On je u izjavi za ‘Kurir‘ prokomentarisao mogući duel nekadašnja dva velika rivala u bivšoj Jugoslaviji.

- Ispratio sam mečeve naših klubova u Ligi šampiona i drago mi je i zbog Zvezde i Dinama što su ostvarili plasman u elitu. Nadam se da ćete doći u Zagreb i naravno ne očekujte nikakve incidente.

Traktor
Traktor foto: printscreen/TV Telma

Prethodnih dana velika se prašina podigla zbog tenka koji je ‘parkiran’ ispred stadiona ‘Rajko Mitić’, a vrlo brzo su odgovorili u Zagrebu postavljanje traktora pored ‘Maksimira’. Za to je Blažević imao posebno oštar komentar.

- To su posla umobolnih ljudi koji su nebitni u ovoj sportskoj priči. Ma, jeb*li vas tenk i traktor! Mi smo sportisti i ne priznajemo te primitivne ispade pojedinaca - žestok je bio Blažević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.