SPEKTAKL NA BANJICI: Vatromet golova i preokret Čukaričkog!
Čukarički je odneo bodove, Foto: Starsport©

odloženo kolo

SPEKTAKL NA BANJICI: Vatromet golova i preokret Čukaričkog!

Posle ove pobede Čukarički je peti sa 12 bodova iz pet odigranih mečeva, dok je Rad odigrao utakmicu više i sa 6 bodova trenutno zauzima 10. mesto na tabeli

Objavljeno:

Odložena utakmica 2. kola Linglong Superlige Srbije između Rada i Čukaričkog odigrana je danas, a gledaoci na stadionu „građevinara“ mogli su da vide pravu goleadu - 2:3.

Gosti sa Banovog brda poveli su već u 6. minutu preko Vidosavljevića, ali je Rad već do poluvremena uspeo da dođe do potpunog preokreta. Strelac izjednačujućeg gola bio je Šaka u 39. minutu, da bi u 44. Trifunović doneo prednost „građevinarima“.

Detalj sa meča na Banjici
Detalj sa meča na Banjici foto: Starsport©

U nastavku je usledio novi preokret, ovoga puta u režiji gostiju, a jedan od tragičara bio je strelac prvog gola za Rad. Šaka je u 77. minutu napravio penal zbog kojeg je dobio drugi žuti karton, a siguran izvođač bio je Docić – 2:2. Tu uzbuđenjima nije bio kraj pošto je Stojanović u 87. minutu postigao gol za pobedu „brđana“.

Posle ove pobede Čukarički je peti sa 12 bodova iz pet odigranih mečeva, dok je Rad odigrao utakmicu više i sa 6 bodova trenutno zauzima 10. mesto na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.