PROREKAO MI JE KADA ĆU UMRETI: Šekularac je ćutao o ovome, a otkrio je tek u jednom od poslednjih intervjua!
Dragoslav Šekularac je ispričao svoje neobično iskustvo iz Kolumbije, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

I pogrešio je

PROREKAO MI JE KADA ĆU UMRETI: Šekularac je ćutao o ovome, a otkrio je tek u jednom od poslednjih intervjua!

Njegov život je bio takav da se komotno može snimiti i film iz više nastavaka

Objavljeno: 13:26h

Legendarni Dragoslav Šekularac je preminuo u 82. godini.

Čuveni bivši fudbaler Crvene zvezde je jedan od najboljih igrača sa ovih prostora, a osim svog fudbalskog umeća, mnogi ga pamte i po brojnim događajima i anegdotama iz njegovog života.

Šeki, kako su ga najčešće zvali, imao je vrlo neobičnu životnu priču, kako na terenu, tako i van njega. Proživeo je sve i svašta, a o njegovom životu se može snimiti i film.

Dragoslavu Šekularcu je vrač prorekao kada će umreti
Dragoslavu Šekularcu je vrač prorekao kada će umreti foto: FK Crvena zvezda / Arhiva

- Najlepši period mog života je pet godina koje sam kao fudbaler proveo u Kolumbiji (1968-1972). To je jedna divna nacija, dan-danas mi čestitaju rođendane i dan-danas me zovu… Međutim, tamo mi je jedan vrač rekao da ću morati da napustim Kolumbiju. Nisam verovao jer sam bio zaljubljen u tu zemlju, imao sam sve uslove za fenomenalan život. Ali učestvovao sam u jednom sudaru, gde nisam kriv, ali je detetu tom prilikom povređena noga. Imao sam veliki pritisak od rodbine tog deteta, ucenjivali su me i morao sam da odem - prisetio se Šekularac u razgovoru za nedeljnik "Ekspres".

Njemu je tamo jedan južnoamerički vrač prorekao da će umreti 2017. godine, ali u trenutku davanja intervjua je već bila 2018. godina, tako da je vrač pogrešio.

- Inače, taj vrač mi je sve predvideo što mi se kasnije dešavalo u životu, jedino nije pogodio godinu smrti. Rekao mi je da ću umreti 2017. godine. Odlazak iz Kolumbije me je posebno pogodio jer sam bio ludo zaljubljen u jednu Kolumbijku. U Kolumbiji sam igrao za dva najjača kluba: Milionaris i Santa Fe. Profesore, profesore, tako su me zvali - ispričao je Šekularac.

(Espreso.co.rs / Izvor: Ekspres)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.