KOLIKO VAS JE PRIMETILO DA LIČE? Jedan od najboljih fudbalera današnjice je pljunuti Šeki iz igračkih dana!
Dragoslav Šekularac iz mlađih dana, Foto: Printscreen/Youtube/Crni Guja

Kao jaje jajetu

KOLIKO VAS JE PRIMETILO DA LIČE? Jedan od najboljih fudbalera današnjice je pljunuti Šeki iz igračkih dana!

A uz to je dribling karakteristika obojice

Objavljeno: 15:57h

Legendarni Dragoslav Šekularac nas je napustio u svojoj 82. godini života.

Druga Zvezdina zvezda je preminula u Beogradu 5. januara i tako ostavila čitavu srpsku fudbalsku javnost da tuguje za njom.

Šeki je bio fudbalski majstor kakav se rađa jednom u 50 ili 10 godina, nenadmašni dribler neuhvatljive brzine, njegove trikove i fore koje je prodavao na fudbalskom terenu stariji ljubitelji prepričavaju i dan-danas i uče o tome mlađe generacije.

Neko bi rekao da je ono što je Kristijano Ronaldo danas, upravo to bio Šekularac svojevremeno na vrhuncu svoje karijere.

Obojica umeju s loptom gotovo sve, obojica su ponižavali protivničke igrače i za obojicu je jedini način da ih zaustavite bio grubim faulovima.

Međutim, osim fudbalskog znanja njih dvojica takođe imaju i još ponešto zajedničko. Mnogi ljubitelji fudbala tvrde da i likom podsećaju jedan na drugog.

Uporedite samo Šekularčevu sliku iz mlađih dana sa nekom Ronaldovom i primetićete da imaju dosta istih crta lica, a i frizura im je bila slična.

-- Ronaldo me podseća na Boru Kostića. Kad god treba da da gol, da gol. Opasan je po gol, moderan igrač, ima onu svoju drskost i arogantnost, ali sa takvom lovom koju prima, ja bih bio još arogantniji - rekao je Šekularac jednom prilikom kada su mu ukazali na sličnost između njega i Portugalca.

- Nisam ja voleo ženske, nemojte tako, molim vas. Mene bije glas da sam bio ženskaroš, ali...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.