PREDSEDNICI GORI OD NAVIJAČA: Sukob čelnika Boke i Rivera, na Bombonjeri odbijaju revanš!
Prvi meč na "Bombonjeri" završen je rezultatom 2:2., Foto: Reuter

nema mira u argentini

PREDSEDNICI GORI OD NAVIJAČA: Sukob čelnika Boke i Rivera, na Bombonjeri odbijaju revanš!

Dosta je bilo konferencija za medije na kojima se izmišljaju stvari - istakao predsednik Rivera

Objavljeno:

Ne smiruju se strasti u argentinskom fudbalu, ponovo se situacija zakuvava oko finala Kupa Libertadores. Mnogo je odlaganja, mnogo ružnih scena i netrpeljivosti između dva kluba, a epliog svega je odigravanje revanš meča van Argentine.

Naravno, to nije kraj ove priče. Predsednik Boke Danijel Angelići ne želi da se revanš odigra i nada se da će njegov tim dođe do trofeja namenjenom najboljem timu Južne Amerike za zelenim stolom, dok njegov suparnik u predsedničkoj stolici Rivera Rodolfo D’Onofrio se nada da će prvak biti odlučen na terenu.

- Hajde da pokažemo celom svetu da ovakvi incidenti ne mogu da poraze fudbal. Možemo da garantujemo bezbednost ljudima. Poručio sam Angelićiju, dođite da igramo. Neka nas pobede ako su bolji. Neka Angelići poštuje datu reč. Dosta je bilo konferencija za medije na kojima se izmišljaju stvari - istakao je D’Onofrio argentinskim medijima.

Predsednik Boke Juniors ima drugačije miženje i ističe da njegov tim nema nameru da igra revanš.

- Vrlo pažljivo smo slušali sve što je pričao predsednik KONMEBOL-a, Domingez. A odlučili smo da podnesemo zahtev za diskvalifikaciju Rivera. U žalbi smo na 46 stranica izneli dokaze i sada čekamo odluku disciplinaca. Nadam se da će nam oni dati sve potrebne odgovore. Nemamo nameru da igramo bilo kakav meč pre nego što vidimo šta će oni da kažu - kazao je prvi čovek Boke, Angelići.

Prvi meč na "Bombonjeri" završen je rezultatom 2:2.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.