DIBALA USREĆIO KRISTIJANA: Spektakl u Nemačkoj, Roma i bosanski dijamant zasenili sve, slavlje Ajaksa u 93!
Juve slavi Dibalu, Foto: Reuter

LIGA ŠAMPIONA, 3. KOLO

DIBALA USREĆIO KRISTIJANA: Spektakl u Nemačkoj, Roma i bosanski dijamant zasenili sve, slavlje Ajaksa u 93!

Sva dešavanja sa večerašnjih mečeva možete da pratite uz "lajv-blog"

Objavljeno: 23:03h

Sjajno veče viđeno je u trećem kolu Lige šampiona! U derbiju večeri fudbaleri Juventusa savladali su Mančester Junajted rezultatom 1:0.

Povratak Ronalda na Old Traford obeležio je Argentinac Paulo Dibala koji je rešio meč u prvom poluvremenu. "Desetka" Stare dame se našla na pravom mestu posle centaršuta Ronalda i rutiski pogodila mrežu. Nastavilo je Juve sa dobrim rezultatima u Ligi šampiona, pošto izabranici Masimijana Alegrija imaju perfektan skor u dosadašnjim mečevima u Evropi.

Najzanimljivije je bilo u Hofenhajmu. Preokreti, lepi golovi i sjajni Andrej Kramarić obeležili su meč koji je na kraju ipak završen - 3:3. Poveo je Lion golom Traorea, da bi ubrzo usledio preokret Hofenhajma u režiji Kramarića. Ipak, uzaludno je Hrvat tresao mreže pošto je Lion odgovorio sa dva gola i time bio na korak da donese pobedu svom timu, ali u samom finišu gol za Hofenhajm postigao je Žoelinton kojim je i stavio tačku na ovaj spektakl.

Roma je sjajno odigrala meč protiv CSKA i sa 3:0 ostvarila novu pobedu u Ligi šampiona. Povela je "vučica" golom Džeka u 30. minutu, da bi isti igrač u finišu prvog poluvremena povisio prednost na 2:0. Početkom drugog dela turski napadač Čengiz Under zadao konačni udarac ruskoj ekipi za drugu pobedu u grupnoj fazi.

Mančester Siti je rutinski pobedio u Ukrajini ekipi Šahtjora. Silva je golom u 30. minutu doneo vođstvo ekipi, Laport je pet minuta kasnije duplirao prednost da bi Bernardo Silva golom u 71. minutu meča postavio konačan rezultat utakmice.

U ostalim mečevima postignuti su sledeći rezultat:

Ajaks – Benfika 1:0 (0:0)

Roma – CSKA 3:0 (2:0) Džeko 30, 43, Under 50

Hofenhajm – Lion 2:3 (1:1) Kramarić 33, 47 – Traore 27, Ndombelu 59, Depaj 67

M. Junajted – Juventus 0:1 (0:1) Dibala 17

Real – Viktorija 2:1 (1:0) Benzema 11, Marselo 55 – Hrosovski 79

Šahtjor – M. Siti 0:3 (0:2) Silva 30, Laport 35, B. Silva 71 AEK – Bajern 0:2 Jang Bojs – Valensija 1:1

Sva dešavanja sa večerašnjih mečeva možete da pratite uz "lajv-blog".

78' - Šok u Madridu. Plzen smanjuje na 2:1. Hrošvski je pobegao Ramosu i odličnimšutem svladao je Kejlora Navasa!

73' - Novi gol za Mančester siti, Silva je strelac, ovoga puta Bernado! Sjajno je Portugalac istrčao kontu i šutirao, a lopta se od stative odbila u mrežu!

72' - Potpuna ludnica u Hofenhajmu! Lion vodi 3:2, Menfis Depaj se odlično snašao i preciznim udarcem savladao je Baumana!

59' - 2:2 u Hofenhajmu! Odlično je Tete uočio Tanguja Ndombelea u kazneni prostor, koji je udarcem u bliži ugao prevario golmana Hofenhajma Baumana.

55' - Šmekerski gol vedeta Reala: Bejl je prelepo petom asistirao, a Marselo inteligentno "bocnuo" golmana vođstvo Reala od 2:0!

51' - 3:0 za Romu! fenomenalno je Džeko spustio loptu do Čengiza Undera, koji je poslao projektil i zapečatio sudbinu Moskovljana.

50' - Majsotrija Andreja Kramarića na petercu i Hofenhajm vodi 2:1! Preokret Nemaca u režiji hrvatskog internacionalca!

KRAJ POLUVREMENA: Prvi akter večerašnjih mečeva je bez sumnje Edin Džeko, Bosanac je postigao dva gola i trasirao Romi put do pobede. U derbiju včeri Juve vodi na Old Trafordu.

43' - Ponovo Edin Džeko! Asistirao je El Šaravi, a Džeko se rutinski, po drugi put, upisao u listu strelaca!

35' - Za pet minuta potpuno se raspala odbrana Šahtijora. Laport je udvostručio prednost posle dobro izvedenog kornera Kevina De Brujnea

34' - Izjednačenje u Hofenhajmu - Andrej Kramarić se najbolje snašao u kaznenom i kaznio je loše postavljenu odbranu Francuza!

30' - Vodi Roma, Džeko za 1:0! Pelegrini je asistirao, a Bosanac je ćušno loptu i pogodio metu.

30' - David Silva donosi prednost Situju u Donjecku, uhvatio je Španac volej i levom nogom poslao je loptu iza leđa Pjatova!

29' - Lion vodi protiv Hofenhajma sa 1:0. Iskoristio je poklon Traore i rutinski kaznio neshvatljivu grešku nemačkog golmana.

15' - Vodi Juve u Mančesteru! Nastavlja Paulo Dibala da postiže golove u Ligi šampiona, "desetka" Stare dame se našla na pravom mestu posle centaršuta Ronalda i rutiski pogodila mrežu.

11' - Prvi gol na mečevima koji su počeli u 21 čas! Real vodi 1:0 protiv Plzena, strelac je Karim Benzema.

21:00 - Počeli su i ostali mečevi Lige šampiona

KRAJ UTAKMICA U BERNU I SOLUNU: Bajern je za dva minta rešio AEK i tako upisao drugu pobedu u Ligi šampiona. U Bernu, na kraju, podela plena, Valensija je povela golom Batšuajia, ali je Oro sa bele tačke izjednačio i postavio konačan rezultat!

20:16 - Ludinca u Solunu! Sjajna akcija i Bajern vodi dva nula, prelepu timsku saradnju golom je krunisao Robert Levandovski! Kakva dva minuta za Nemce.

20:15 - Uspeo je Bajern da dođe do prednosti, posle gužve u kaznenom lopta je sela na volej Ćaviju Martinezu, koji je zakucao loptu u mrežu postigavši tako drugi gol u karijeri u Ligi šampiona!

20:08 - 1:1 u Bernu! Izjednačila je ekipa Jang Bosa u 55. minutu, siguran je sa bele tačke bio Gijom Oro!

POLUVREME: Bajern se muči protiv AEK-a i ukoliko ostane ovakav rezultat Niko Kovač će morati da traži novi posao. Sa druge strane Valensija vodi na pluvremenu protiv Jang Bojsa.

19.22 - Vodi Valensija! Batšuaji je u 26. minutu zatresao mrežu Švajcaraca!

19:10 - Nema golova u uvodnih 15 minuta

18:55 - Utakmice u Solunu i Bernu su počele

18:15 - Malo podsećanje na mečeve između Mančestera i Juventusa:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.