TO JE VELIKI KLUB I TAKO SE POŠTUJE PROTIVNIK: Liverpul napravio specijalan video u čast Zvezde! Kakva čast!
Liverpul je spremio specijalan video o Crvenoj zvezdi, Foto: Printscreen/Youtube/Liverpool FC

Gest za naklon

TO JE VELIKI KLUB I TAKO SE POŠTUJE PROTIVNIK: Liverpul napravio specijalan video u čast Zvezde! Kakva čast!

"Crveni" sa "Enfilda" dobro pamte kako im je dvomeč sa srpskim klubom promenio kompletnu filozofiju fudbala

Objavljeno:

Liverpul je veliki klub, jedan od najvećih na svetu i to ne samo zbog slavne istorije, trofeja, trenutne finansijske moći, i svega ostalog, već i po nekim drugim detaljima koji su naizgled mali, a u stvari pokazuju veličinu jedne takve institucije.

"Crveni" će u sredu na svom "Enfild roudu" dočekati Crvenu zvezdu u 3. kolu Lige šampiona, a samim gestom kako su najavili tu utakmicu dovoljno su pokazali i koliko su veliki i koliko su puni poštovanja prema srpskom prvaku bez obzira na ogromnu razliku u kvalitetu igračkog kadra.

Slavni engleski tim je pokazao da poštuje i istoriji i slavu svog protivnika koji jeste autsajder u grupi C, ali to ne znači da mu se ne sme ukazati poštovanje, makar zbog onoga što je nekad bio i zbog onoga što jeste.

Uostalom Zvezda je i jedini tim koji je u 20. veku uspeo da pobedi Liverpul na njegovom terenu u evropskim takmičenjima, davne 1973. godine, a dobro znaju na "Enfildu" kako je baš posle tog meča usledio ogroman zaokret u filozofiji i kluba i fudbala koji se sada može podičiti sa pet titula evropskog prvaka.

Upravo u petominutnom najavnom snimku su se bazirali baš na tom dvomeču odigranom pre 45 godina, pričali su o Miljanu Miljaniću, prisetili se i Vladimira Petrovića...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.