Argentina u telu Srbina: Nenad Lalatović nije dosadni čovek koji stoji kraj aut linije, on je vulkan koji samo što ne eksplodira - ovo su sva njegova ludila!
Foto: Printsreen/ Youtube

srpski jirgen klop

Argentina u telu Srbina: Nenad Lalatović nije dosadni čovek koji stoji kraj aut linije, on je vulkan koji samo što ne eksplodira - ovo su sva njegova ludila!

Čovek koji nikog ne ostavlja ravnodušnog

Objavljeno:

Atipičan za srpski fudbal, neko koga ili volite, ili mrzite, čovek koji sa toliko ljubavi i strasti radi u fudbalu da nekada pomislite da nije sasvim svoj, ali Nenad Lalatović i te kako zna šta radi, pošto skoro koji god klub da je vodio u svojoj trenerskoj karijerji napravio je zavidan uspeh.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i veliki ljubimaca Delija mnogo puta je dolazio u žižu javnosti zbog svojih neskvakidašnjih radovanja i izjava koja se ne uklapaju u kalup fudbalske kulture u Srbiji. Lalatović je dokazao da pored svojih ludovanja pokraj klupe, vrlo dobro zna trenreski posao i osim nespešnog perioda u svojoj voljenoj Zvezdi, sve ostale klubove je vodio sa ogromnim uspehom.

Napadački fudbal, povezanost sa igračima na terenu, proizvodnja mladih fudbalera - sve su to kvaliteti koji krase 40-godišnjeg Beograđanina, ali posebna odnos sa navijačima je nešto što ovog stratega izdvaja. Iako ga u početku neki nisu voleli, popularni Lalat je vrlo brzo osvoji njihova srve, jer kada ga viditi šta radi pored aut linije jednostavno ne možete da ostanete ravnodušni.

Zahvaljujemo se Milošu CZBG što je sva Lalatovićeva "ludovanja" objedinio u jedan video snimak - koji u možete pogletati u priloženom.

Srpski Jirgen Klop ili jednostavno Nenad Lalatović!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.