Nisu samo Milivojević i Nastasić Ramadanijevi: Kontroverzni Albanac drži skoro trećinu reprezentacije Srbije!
Foto: Printscreen/Youtube, Dado Đilas

agenti vs fudbalske strukture...

Nisu samo Milivojević i Nastasić Ramadanijevi: Kontroverzni Albanac drži skoro trećinu reprezentacije Srbije!

A, šta sada kažete?!

Objavljeno: 20:10h

Mnogo se kontroverzi provlači našim fudbalom, a jedna od poslednjih jeste i nepozivanje mnogih bitnih i dokazanih igrača u reprezentaciju za mečeve Lige nacija.

Kao razlog nepozivanja Luke Milivojevića u javnosti se pojavila priča da je on pokušao da, u ime poznatog agenta Falija Ramadanija, unese nemir u reprezentaciju, te organizuje puč u istoj za vreme Svetskog prvenstva...

Naravno, najviše se bruji o nepozivanju kapitena Kristal Palasa. Kasnije je i verovatno naš najbolji igrač centralnog dela odbrane Matija Nastasić izjavio kako neće igrati za reprezentaciju dok je Krstajić na njenom čelu.

Takođe, sa spiska je izostao i jedan od najstandardnijih, golman Partizana Vladimir Stojković.

Šta je zajedničko ovoj trojici?

Vladimir Stojković
Vladimir Stojković foto: Starsport©

Svu trojicu je nekad, a dvojicu i sad, zastupa/o Fali Ramadani, albanski fudbalski agent, čelnik menadžerske kuće LIAN Sports.

Upravo to nas je navelo da potražimo sve igrače koji su nekada igrali za reprezentaciju ili su sada u opticaju za nacionalni tim, a da ih zastupa upravo on. Ono što je najinteresantnije, i dalje nekoliko njegovih igrača nastupa za naš nacionalni tim, čak i posle otvorenog verbalnog napada člana stručnog štaba reprezentacije Srbije Milana Obradovića na ovog dobro poznatog Albanca, posebno na ovim prostorima, u Italiji, ali i Španiji, Engleskoj, Nemačkoj...

Stručni štab fudbalske reprezentacije Srbije
Stručni štab fudbalske reprezentacije Srbije foto: Starsport©

Ogroman broj fudbalera je pod njegovim protektoratom, a pored Stojkovića (nekad, više ne), Milivojevića i Nastasića, još četvorica koje je Krstajić pozvao za Litvaniju i Rumuniju "pripadaju" Ramadaniju: Miloš Veljković, Filip Kostić, Mijat Gaćinović, Uroš Spajić i Adem Ljajić.

Što se tiče onih koji nisu na spisku, njih je daleko više. Doduše, neki od njih možda i zaslužuju poziv, dok oni drugi baš i ne.

Luka, Filip i Ljubomir - svi su Ramadanijevi igrači
Luka, Filip i Ljubomir - svi su Ramadanijevi igrači foto: Dado Đilas

Ljubomir Fejsa, Luka Jović (mlada reprezentacija), Nikola Maksimović, Nemanja Pejcinović, Milan Gajić (iako se nije naigrao u Bordou, desni bek nam je najdeficitarnija pozicija, te je možda Krstajić mogao da razmisli o njegovom priključivanju reprezentaciji), Danilo Pantić, Saša Zdjelar itd...

Mislite li da su Fejsa, Maksimović i Gajić možda ispušteni sa ovog spiska baš zbog svađe na relaciji FSS - LIAN Sports, ili iza toga stoje neki drugi razlozi (Fejsa se često povređivao, Maksimović se nije naigrao u Napoliju, bio je na pozajmici u ruskoj Premijer ligi, Gajić je odigrao samo šaku mečeva u sezoni 2017/18)?

Pišite nam u komentarima šta mislite o celoj ovoj situaciji i verujete li u uspeh Orlova u novonastalom takmičenju - Ligi nacija?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.