Dok je kidao, Lev ga nije zvao! Kada ga je pozvao, ovaj je odigrao pet minuta i napustio reprezentaciju!
Foto: EPA/Sascha Steinbach

opet nije sa pancerima

Dok je kidao, Lev ga nije zvao! Kada ga je pozvao, ovaj je odigrao pet minuta i napustio reprezentaciju!

Ovoga puta lepe vesti su razlog Saneovog izostanka

Objavljeno: 19:03h

Ponovo je Liroj Sane u centru pažnje, posle neočekivanog izostanka krilnog napadača sa spiska nemačke za Mundijal, fudbaler Mančester Sitija je dobio poziv za predostojeće duele nemačke reprezentacije, ali je Sane odlučio da napusti nacionalni tim.

Nemački Bild tvrdi da zna razlog izostanka Sanea, a to je činjenica da će 22-godišnji fudbaler uskoro postati otac. Njegova lepša polovina Kendis Bruk ušla je u termin i svakog trenutka se očekuju lepe vesti za krilnog fudbalera Građana.

Sane ove sezone nije u prvom planu kod Pepa Gvardiole, odigrao je svega 15 minuta za "građane", a Joahim Lev je odlučio da a i pored toga pozove u nacionalni tim. Sa druge strane prethodne sezone Nemac je odigrao najbolju sezonu u karijeri, ali je selekotr Pancera odlučio da ga ne povede na Svetsko prvenstvo.

Sane je danas tokom popodneva morao da napusti reprezentaciju, a posle razgovora sa selektoromi dogovorili su se da može da ode. 22-godišnji fudbaler neće moći da se stavi na raspolaganje Joahimu Levu za prijateljsku utakmicu sa Peruom u nedelju uveče.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.