Venger je odbio da dovede dvojicu igrača Zvezde: Dokaz da čuveni Francuz nije imao baš takav njuh za talente kao što se veruje!
Foto: Fonet Fonetap

GREŠKA U PROCENI

Venger je odbio da dovede dvojicu igrača Zvezde: Dokaz da čuveni Francuz nije imao baš takav njuh za talente kao što se veruje!

Bliski saradnik Arsena Vengera otkrio je tajnu engleskim medijima

Objavljeno:

Jedan od najbližih saradnika bivšeg trenera Arsenala Arsena Vengera Goran Milosavljević otkrio je jednu tajnu engleskim medijima.

Priznao je da francuski stručnjak nije verovao u njegovu procenu o Vidićevom kvalitetu i da ga je ubeđivao da Srbin potpiše za "tobdžije" još 2005. godine.

- U Arsenalu nisu verovali u moju procenu Nemanjinih kvaliteta, za razliku od Mančester junajteda koji ga je prigrabio sebi naredne godine. Sumnjali su u moju preporuku i zbog toga su izgubili vanserijskog igrača - rekao je Milosavljević za engleske medije.

U Mančesteru, Vidić je postao legenda kluba sa 300 odigranih utakmica i kapitenskom trakom, a osvojio je pet Premijer liga, tri Liga kupa i Ligu šampiona.

- Sarađivao sam sa Arsenalom nepunih 15 godina dok je Venger bio menadžer kluba. Njegov osećaj za talente o kome se priča je doveo do toga da je klub propustio da anagažuje mnoga imena koja su kasnije napravila karijere, prvenstveno se to odnosi na Vidića - dodao je Milosavljević.

Još jedan Srbin je prošao ispod radara Arsena Vengera. Reč je o kapitenu Kristal Palasa Luki Milivojeviću.

- Milivojevića poznajem iz mlađih kategorija. Sa 12 sam ga zapazio, a sa 15 godina je bio pod mojom ozbiljnom pažnjom. I njega sam preporučio Vengeru, a ovaj je odbio. Posle je otišao u Kristal Palas i postao odličan fudbaler - izjavio je Goran Milosavljević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.